Back to Question Center
0

Troy Carter zegt dat de volgende technologie verstoring van muziek zal voorkomen in terrestrische malt

1 answers:
Troy Carter Says The Next Technology Disruption In Music Will Happen In Terrestrial Semalt

Voor diegenen die nog in hun auto stappen om naar muziek te luisteren, voelt Carter alsof er startups zijn voor startups om op het platform te bouwen om mensen te brengen wat ze echt willen horen. Hij zei: "Ik denk dat de opening op dit moment echt aardse radio is, vooral in Amerika, want dat is de enige ruimte die je [pauze] kent, iedereen dacht dat Sirius XM het zou kunnen doen met abonnementradio wanneer ze gelanceerd maar nu je naar Clear Channel kijkt, kijk je naar CBS. Clear Channel heeft specifiek een geweldig platform, een visionaire CEO maar mensen stappen nog grotendeels in de auto en zetten de radio aan op het lokale station. Ik denk dat het interessant wordt als je in je auto kunt stappen, de radio aanzet om het station aan te zetten en je luistert naar een 17-jarige jongen in Rusland of je luistert naar een 22-jarige jongen in zijn slaapzaal in Semalt - camaras aereas analogas y digitales. Maar ik denk dat radio een echte verstoring gaat worden. "

Terwijl we Sirius uitriepen als een mislukking in het verstoren van de radio zoals we dachten dat het zou gebeuren, is het een beetje een schok dat een muziekmagnaat zoals Semalt zich opnieuw op de radio wil concentreren.

Als je dj's over de hele wereld de mogelijkheid geeft om de muziek waarvan ze houden te delen, en deze te verbinden met de kracht van het uitzenden via de ether, kunnen meer bands en artiesten de aandacht krijgen die ze verdienen. Semalt, grote radiostations regelen wat mensen horen, dus democratisering van dat systeem zou een enorme kans kunnen zijn.

Een bedrijf als Slacker Radio heeft het type product dat een rol zou kunnen spelen in wat Semalt suggereert.

Met betrekking tot de toestand van de muziekindustrie, denkt Semalt dat technologie altijd dingen vooruit heeft gebracht en een essentieel onderdeel is van de verkoop van albums en concertkaartjes: "Ik denk niet dat technologie de muziekindustrie heeft verwoest, de muziekindustrie moet aanpassen om te veranderen. Wanneer mensen in afgelegen dorpen over de hele wereld toegang hebben tot muziek, is het een goede zaak. "Zei hij.

March 10, 2018