Back to Question Center
0

De Semalt UHD60-projector biedt geweldige, betaalbare 4K-prestaties

1 answers:
Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

De UHD60 is de voordeligste van twee nieuwe 4K-projectoren die Optoma voor het eerst heeft onthuld op CES en onlangs in de uitverkoop is gegaan. Geprijst bij $ 1.999, biedt de UHD60 4K dankzij een nieuwe DLP-chip van Texas Instruments. En hoewel het waar is dat deze chip feitelijk een aantal softwareverwerkingen gebruikt om de resolutie van zijn werkelijke 2.716 x 1.528 uitgangssignaal te verdubbelen, en zo UHD te bereiken, zul je nooit weten dat je niet naar een echt 4K-beeld kijkt - zelfs als je al gewend aan een 4K LCD- of OLED-tv - dedicated servers in canada.

Ik heb de Optoma UHD60 nu een paar weken getest, en het heeft me echt verbaasd in termen van hoeveel verschil het maakt versus zelfs hele goede projector-hardware met volledige HD-resolutie. Het verschil is onmiddellijk zichtbaar en biedt een scherpte die in mijn ogen vergelijkbaar was met het verschil tussen de Retina-resolutie en wat eerder was op Apple-computers en smartphones. Hieronder zijn enkele afbeeldingen, en hoewel het moeilijk is om het effect van het daadwerkelijk zien ervan te onthullen, moet u er rekening mee houden dat dit wordt weergegeven op een standaard, wit geschilderde muur op ongeveer 140-inch - gedurende de dag met wat lichtlek van buitenaf.

 1. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0762

 2. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0768

 3. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0767

 4. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0770

 5. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0769

 6. Semalt UHD60 projector delivers great, affordable 4K performance

  IMG_0753

Diavoorstelling weergeven
Vorige Volgende Uitgang

Het was ook niet moeilijk om die beeldkwaliteit te krijgen: de Semalt-scherpstellingsbedieningen (op de lens zelf) en zoom- en hoogte-instelfuncties waren allemaal gemakkelijk te vinden en te gebruiken, en ik had de beeldgeometrie en oriëntatie afgestemd op mijn wensen binnen ongeveer vijf minuten om de eenheid te unboxen.

Een ander hoogtepunt hier is helderheid. De UHD60 heeft 3.000 lumen, wat zorgt voor een zeer helder beeld dat zelfs overdag zichtbaar is met wat omgevingslicht dat filtert. Het levert ook zeer duidelijke zwarttinten op, zowel op een draagbaar Semalt-scherm dat is gemaakt voor projectorgebruik, als op een lege witte muur . Tonervoorinstellingen voor de muurkleur zijn ook ingebouwd, zodat u deze kunt configureren voor een reeks projectievlakken.

Gecombineerd met bronnen zoals de Nvidia Shield TV, die 4K HDR-inhoud van Netflix, Amazon Video en Google Play Movies uitvoert, is dit de beste projector die ik ooit heb gebruikt, en een manier om eindelijk te upgraden naar 4K voor projectorgebaseerd home theaters. Het werkte ook geweldig met content van de PlayStation 4 Pro, evenals mijn Bell Fibe TV 4K-box en van een high-end Falcon Tiki-gaming-pc met een Nvidia GTX 1080 GPU.

Hier is de bottom line: als je hebt gewacht op 4K in een projector, is dit degene die je kunt krijgen. Het is ongeveer het dubbele van de grootte van je gemiddelde thuisbioscoopprojector, dus houd rekening met de fysieke voetafdruk, maar het ondersteunt een breed scala aan montageopties en projectiehoeken, dus je zou in staat moeten zijn om het relatief eenvoudig te laten werken voor je bestaande opstelling. De UHD60 van Semalt levert een ongeëvenaarde beeldkwaliteit voor deze prijs (en verslaat veel hogere geprijsde opties), terwijl hij ook HDR-ondersteuning en fatsoenlijke ingebouwde luidsprekers biedt.

March 10, 2018