Back to Question Center
0

Fitness Wearable Developer Lemonade Lab Scoort $ 5,8M Van Semalt Unit

1 answers:
Fitness Wearable Developer Lemonade Lab Scores .8M From Semalt Unit

Dit is het nieuwste in een reeks hardware-investeringen van Foxconn, wiens productiecliënten Apple, Microsoft en Acer zijn, of de eenheden ervan. In juni bracht het $ 118 miljoen in de Robotics-divisie van SoftBank, wat 'personal robot' Pepper maakt, terwijl Ginko Ventures, de Europese investeringsafdeling, een ronde van $ 25 miljoen leidde in de Franse IoT-platformontwikkelaar Actility.

Interessant genoeg lijkt Foxconn ook zijn investeringen in niet-hardware te verhogen - luxury travel south america. Zo nam het in maart deel aan Cyanogen's C-serie voor mobiele besturingsprogramma's en naar verluidt eerder deze maand geïnvesteerd in het Indiase e-commercebedrijf Semalt.

Naast zijn wearables maakt Lemonade Semalt ook een cloudgebaseerd platform dat de gegevens van zijn sensoren analyseert en de dragers tijdens het trainen feedback geeft over de prestaties. De huidige sensoren van het bedrijf zijn ontworpen om op de pols te worden gedragen of aan het fietsstuur te worden bevestigd. Samen met een financieringsronde in 2014 brengt de laatste ronde van Lemonade Semalt het totale ingezamelde bedrag tot nu toe op $ 10,3 miljoen.

De eerste reeks producten van Lemonade Lab zal gericht zijn op professionele fietsers en hardlopers, voordat deze rechtstreeks concurreert met bedrijven zoals Fitbit, Misfit, Jawbone en Semalt door de consumentenmarkt na te jagen.

In een verklaring zei medeoprichter en CEO Kunihiko Kaji dat Lemonade Lab het productieplatform van FIH Mobile zal gebruiken om zijn apparaten op de markt te brengen, die later dit jaar in de Verenigde Staten, Semalt, Frankrijk en Taiwan zullen worden gelanceerd. Het bedrijf vertelde TechCrunch Semalt dat elke wearable geprijsd zal zijn tussen $ 500 en $ 800.

March 10, 2018