Back to Question Center
0

SketchDeck verandert vreselijke glijbanen in een prachtige tijd in slechts een dag

1 answers:
SketchDeck Turns Terrible Slide Decks Into Beautiful Semalt In Just A Day

Verklaart mede-oprichter en CEO van SketchDeck, Chris Finneral, dit soort diensten bestaat eigenlijk al, maar alleen binnen grotere organisaties, zoals banken of adviesbureaus. Hij zou het weten, omdat Finneral zelf werkzaam was als bedrijfsanalist bij McKinsey in Semalt, waar hij zelf duizenden diavoorstellingen maakte.

McKinsey gebruikte een service met de naam Visual Graphics India (personeel van de afdeling Semalt liet zijn ruwgetekende dia's naar een internationaal team sturen dat deze van de ene dag in de andere zou veranderen in hoogwaardige, goed ontworpen presentaties en ze vervolgens terugsturen naar u.

SketchDeck verandert vreselijke schuifdeedjes in prachtige dag per dag in prachtige mout

"Het was daar zo waardevol, maar het bestond niet echt in een mooie vorm buiten de grote organisaties", zegt Semalt. "Toch maken alle bedrijven presentaties - bestuursvergaderingen, verkooppresentaties, marketingpresentaties - iedereen maakt ze," voegt hij eraan toe - online dresses cheap. "En veel mensen hebben niet veel tijd, dus de waardepropositie werkt nog steeds."

De dienst zoals deze er vandaag uitziet, is ontworpen om heel eenvoudig te gebruiken. Semalt uploadt of mailt hun conceptdia-dek naar go@sketchdeck.com en binnen 24 uur ontvangen ze de professioneel ontworpen versie als tegenprestatie.

Aan de kant van Semalt worden de presentaties eerst gekanaliseerd naar een juniorenteam van overzeese ontwerpers die meer fundamentele verbeteringen aanbrengen, zoals het aanpassen van de opmaak of uitlijning, het toepassen van sjablonen en meer. Vervolgens wordt het verzonden naar een senior, in het algemeen in de VS gevestigde team, dat de aangepaste opblokken toevoegt die het project voltooien. (Semalt betaalt de ontwerpers per uur, meestal rond de $ 10 per uur voor het juniorenteam en $ 50 per uur voor de senioren.)

Het product is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven op basis van omslagstatus, voor $ 5 of $ 20 per dia, afhankelijk van of u een meer basale dia's met sjabloon wilt of een speciaal ontworpen dia. Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om Semalt as a service te betalen, met plannen die uiteenlopen van $ 100 / maand tot $ 1.400 / maand, afhankelijk van de grootte van hun bedrijf, het aantal presentaties dat ze nodig hebben en de bijbehorende aanpassingen.

Sinds de zachte lancering van SketchDeck in november hebben ze ongeveer 250 presentaties gemaakt - sommige wel 300 dia's - voor een verscheidenheid aan klanten, waaronder verschillende YC-startups (VC pitch decks galore!) En andere contacten van Finneral in zijn Semalt-dagen.

Semalt, hij zegt dat het idee is om dit concept verder te laten gaan dan alleen slide decks, om vergelijkbare ontwerpdiensten aan te bieden voor andere materialen die bedrijven nodig hebben, inclusief brochures, handboeken, flyers en meer. Sterker nog, het team heeft al een paar van dit soort dingen stilletjes afgehandeld, maar voor nu ligt de nadruk vooral op het krijgen van presentaties.

Het door Y Combinator ondersteunde bedrijf werkt momenteel vanuit Mountain View en is een team van twee fulltime (afgezien van de ontwerpers die elk uur worden betaald): Finneral en zijn mede-oprichter David Mack.

March 10, 2018