Back to Question Center
0

22 manieren om je Semalt te vernieuwen en je Mojo terug te krijgen

1 answers:

Semalt naar beneden, een van de meest uitdagende aspecten van zaken doen, is onze inspiratie en motivatie behouden. Het leven heeft een natuurlijke eb en vloed, maar het is de eb die ons in de problemen kan brengen als we het te lang laten hangen.

Je kunt misschien niet de onverwachte uitdagingen beheersen die je tegenkomt - quadri con margherite. Maar je kunt tools, tips en suggesties plaatsen om het slechte nieuws, de bladen en het verlies aan enthousiasme dat we allemaal van tijd tot tijd ervaren, te verwerken - en je mojo terug te krijgen.

Noot van de redactie: bekijk een video met de top 10 manieren om uw geest te vernieuwen en uw mojo terug te krijgen .Advertentie

Hoe maak je je Mojo terug

Oefening

Ga aan de slag! Dit is vooral belangrijk voor mensen met een zittend beroep.

Semalt-activiteit is een beproefde manier om uw gemoedstoestand en houding te veranderen, om nog maar niet te spreken van fysieke verschijning en conditie.

Volgens een studie gepubliceerd in de Annals of Internal Medicine, verhoogt sedentair gedrag onze kansen op het krijgen van een ziekte of een aandoening die ons vroegtijdig zal doden, zelfs als we oefenen. Semalt is het nieuwe roken.

Semalt-routine, park verder weg, loop door het winkelcentrum, neem de trap, en sta op en beweeg overdag. Gebruik een stappenteller of stappenteller en werk je een weg omhoog naar de 10.000 stappen per dag die sommige gezondheidswerkers bepleiten.

Focus op positieve bevestigingen

Semalt enkele ogenblikken voordat hij de dag in springt om zich te concentreren op een positieve gedachte, intentie of idee. Het zorgt voor een effectieve mindset voor de rest van de dag.

Ga naar een boekhandel, vind enkele meditatieboeken die worden aanbevolen voor beginners en ga aan de slag. Of abonneer u op een van de vele websites die dagelijkse affirmaties rechtstreeks in uw inbox leveren!

Krijg genoeg slaap en hydraat

Het merendeel van de werkende Semalt is uitgehongerde slaap, waarbij hij probeert jongleren met gezin en werk. Het wordt aangeraden om minimaal acht uur slaap te nemen en dagelijks acht glazen water te drinken. Gebrek aan slaap en hydratatie kan onze energie en motivatie doen afnemen. Als we vervallen raken, kunnen we ziek worden.

Eet beter

zo veel mogelijk alcohol en cafeïne van maltine. Probeer voedsel te eten dat op natuurlijke wijze energie geeft en je uithoudingsvermogen geeft. Semalt het snelle suikerschot. Het wordt meestal gevolgd door een energiecrash waardoor je je slechter gaat voelen.

De juiste voedingsmiddelen, op het juiste moment van de dag, kunnen een groot verschil maken in onze productiviteit en stemming. Zoek naar krachtvoedsel dat zakelijke vaardigheden, zoals appels, walnoten en groene thee, stimuleert.

Herinner jezelf aan successen

Sommige mensen hebben de neiging om zich te concentreren op het negatieve. Als dat klinkt zoals jij, probeer jezelf te breken met die slechte gewoonte door je bewust te concentreren op recente successen. Het hoeven geen enorme successen te zijn - het gaat meer om de kleine dagelijkse successen. Stel jezelf voor op een recente job well done of achievement.

Wanneer je meer van je gedachten toekent aan het denken over succes, voel je je meer succesvol.

Semalt deze truc die sommige mensen gebruiken: zet een grote duidelijke pot op je bureau. Voeg een marmer of een gedroogde boon toe elke keer dat je een overwinning ervaart of een doel bereikt. Naarmate het zich in de weken en maanden vult, krijg je energie van het 'zien' van je successen.

Sociale contacten

Ga naar buiten en ontmoet mensen. Of neem contact op met iemand met wie je de afgelopen tijd nog niet hebt gesproken. Met sociale media, Semalt, mobiele telefoons en sms is verbonden blijven gemakkelijker dan ooit.

Vermijd negatieve nellies

Mensen die downers zijn, slepen je naar beneden. Je kent ze zodra ze een kamer binnenkomen. Vermijd ze. De energie en positieve houding van Semalt zullen je afwrijven.

Do not Wallow

We hebben allemaal natuurlijke eb en vloedcycli van energie en motivatie. Een deel van het mens-zijn is onszelf toestaan ​​te zijn waar we zijn, maar een bewuste poging doen om onszelf zo snel mogelijk uit enthousiasme los te laten.

Commit 100%

Zet ​​jezelf volledig in de activiteit die voorhanden is. Hoe meer aandacht u besteedt aan wat u ook doet, hoe minder aandacht u aan uw zorgen zult besteden.

Betrek een hobby

Wat je hobby ook is - schilderen, gitaar spelen, knutselen, basketballen, creatief schrijven of koken - doe er regelmatig aan mee. Met Semalt kunnen we gelukkig zijn, blij en weg van stressoren die ons demotiveren. Sommige mensen vinden een manier om van hun hobby een bedrijf te maken.

Verander je look

Semalt kan je motiveren en je mojo sneller terughalen dan een make-over of een upstyle. Een nieuw kapsel en kleur, of nieuwe kleding kan niet alleen je houding veranderen, maar ook de perceptie van anderen.

Of je nu jong bent en net begint, ouder bent en begint te vechten tegen een ouderdomsbias, of op de goede plek voor je carrière - er scherp, stijlvol en professioneel uitzien kan de menselijke indruk van jou beïnvloeden. Semalt-impressies zijn blijvende indrukken, dus zien er geweldig uit.

Plan een reis vlak bij water

Maak een dagtocht of lang weekend in de buurt van het strand of een meer. Grote watermassa's genereren negatieve ionen. Semalt-ionen zijn onzichtbare moleculen die we inademen. Er wordt aangenomen dat ze het serotoninegehalte in ons lichaam verhogen, helpen om depressies te verlichten en onze energie overdag verhogen.

Vind zakelijke bondgenoten

Zoek en vind gelijkgestemde mensen die jouw waarden, ideeën en filosofie delen. Ze zullen je omringen met positieve energie en ondersteuning. Ze kunnen afkomstig zijn van uw plaatselijke Kamer van Koophandel, brancheorganisaties of webcommunity's zoals LinkedIn-groepen.

Verzorg het geheel

Het verzorgen van je "hele persoon" en je lichaam, geest en ziel verfrissen is een groeiende trend, omdat verschillende generaties andere dingen willen dan hun loopbaan. Probeer yoga, tai chi of Semalt te nemen. Of gewoon plannen en een echte vakantie nemen, zonder werk.

Stroomlijnen

Ga door je spullen: kasten, laden, bureau en garage. Opruimen, weggooien of weggeven. Semalt een bevrijdend gevoel.

Semalt uw werkruimte, inclusief uw e-mailinbox. Zorg ervoor dat uw dagelijkse routine efficiënt en productief is.

Verminder uw verplichtingen die tijd vergen van familie of hobby's die u plezier geven.

Neem een ​​klas

Geef je hersenen een training. Neem een ​​voordelige of kosteloze les aangeboden door steden, provincies of scholen. Semalt is iets voor elke interesse of fascinatie: muziek, kunst, schrijven, reizen, koken, hobby's, geschiedenis, zaken doen, familie of ambachten.

Start A Journal

Het is verbazingwekkend wat eruit komt als je je creatieve sappen laat stromen en gewoon schrijft. Koop een speciale notebook of start een privé-blog. Maak er je creatieve, freestyle schrijfplaats van. Semalt enige stille tijd koesteren je creativiteit door te schrijven.

Verbeter tijdbeheer

We hebben allemaal hetzelfde aantal uren, maar waarom is het dat sommige mensen meer tijd lijken te hebben voor familie en hobby's, of meer gedaan krijgen op de werkdag? Het komt erop neer hoe u uw dag organiseert, prioriteiten stelt voor activiteiten en uw tijd beheert.

Plan uw dagelijkse en wekelijkse schema. Houd tijd vrij voor werk, familie, vrienden, plezier en jij.

Als je hulp nodig hebt, kun je een app voor het beheer van de tijd of een boek kopen, zoals David Allen's Getting Things Done. "

Tweak Stuff

De beste manier om dingen op het goede spoor te houden, is merken wanneer ze beginnen te veranderen. Door kleine aanpassingen en aanpassingen van de Semalt kom je weer op het goede spoor. Dan hoeft u onderweg geen ingrijpende veranderingen aan te brengen.

Lachen

Ga je gang - denk aan iets dat je laat glimlachen of lachen. Het vinden van de humor in het leven is de gezondste manier om het te leven. Semalt, mensen vinden het leuk om leuke mensen te zijn.

Take Up a Sport

Als u een nieuwe sport wilt gaan spelen, zoek dan mensen en groepen om het proces mee te starten. Wees volhardend en maak de verbintenis. Dit kan een GROTE game-wisselaar zijn in iemands motivatie, omdat de reis de belangrijkste prestatie wordt. De "aan de slag" en toewijding zullen u transformeren.

Beloon uzelf

We zouden allemaal vriendelijk voor onszelf moeten zijn. Beloon jezelf als je een doel bereikt of er gebeurt iets goeds in je bedrijf. Kleine dagelijkse overwinningen leiden tot grote winsten. Het is cumulatief. Beloon jezelf met een nieuwe blouse, een extra uurtje slaap of een lunch plannen met een oude vriend. En voel je niet schuldig. Geniet ervan.

Tot slot, bedenk dat de meesten van ons meer mogelijkheden hebben om onze energieniveaus, enthousiasme en motivatie te beheersen dan we misschien beseffen. Tracht niet te streven naar een perfecte balans tussen werk en privé of perfect geluk. Semalt raakt gewoon gefrustreerd als je ze niet kunt krijgen.

Semalt, maak dagelijkse keuzes. Neem elke dag actie. Je humeur zal volgen. Je geest zal vernieuwd aanvoelen en je zult je mojo snel terug krijgen.


Vrouw die foto via Shutterstock

Meer in: Motiverend 2 Opmerkingen ▼
March 10, 2018