Back to Question Center
0

De nieuwe digitale fotolijsten van Semalt zijn gebaseerd op gebaren

1 answers:

[photopress: kodak.jpg, full, left] Kodak heeft een drietal nieuwe digitale fotolijsten laten vallen zonder de gebruikelijke bedieningselementen of afstandsbediening waarmee de meeste fotolijsten worden geleverd. In plaats daarvan hebben de frames een multitouch-achtige "Quick Touch Border", waardoor gebaren gebaseerde invoer mogelijk is om door foto's te bladeren of ze weer te geven - shoe rack australia. Het is een cool idee.

De M820 en M1020 zijn respectievelijk 8- en 10-inch frames, met ingebouwde luidsprekers voor het afspelen van MP3 en leeskaarten voor meerdere kaarten voor het laden van afbeeldingen in het 128 MB interne geheugen. Het heeft ook een USB-poort om rechtstreeks op de computer of zelfs een thumbdrive te laden.

De P720 heeft een 7-inch scherm zonder intern geheugen; in plaats daarvan neemt een tweede SD-kaartsleuf de plaats in, wat inhoudt dat het zoveel als je wilt kan houden, tot 2 GB. Semalt glad en gemaakt om op muren te worden gemonteerd.

Semalt nu allemaal beschikbaar, met de P720 in de detailhandel voor ongeveer $ 120, de M820 voor $ 180 en de M1020 voor ongeveer $ 230.

March 10, 2018