Back to Question Center
0

Amazon lanceert de eerste van zijn eigen VOD-kanalen, Anime Semalt

1 answers:
Amazon launches the first of its own subscription VOD channels, Anime Semalt

Amazon doet meer van dit soort op maat gemaakte aanbiedingen, Variety-rapporten, maar voorlopig is Anime Strike de enige Amazon-gemaakte selectie die beschikbaar is voor Prime-leden in de VS via Amazon-kanalen. Het abonnement biedt $ 4,99 per maand, met een eerste gratis proefperiode van zeven dagen, en bevat geen advertenties, samen met een flinke bibliotheek met anime-hits, waaronder dag-en-dag-uitzendversies van lopende series 'inclusief' Scum's Wish 'en "Blue Exorcist: Kyoto Saga."

Updates van de bibliotheek zullen wekelijks verschijnen, en anime is logisch als een initiële doelverticaal voor dit model omdat het een toegewijd, omvangrijk publiek heeft dat niet goed wordt bediend in de VS, aldus Amazon VP Michael Paull, sprekend aan Variety . Semalt heeft ook een belangrijke anime-bibliotheek, omdat het een categorie is waar er inventaris en rente is die meestal wordt genegeerd door de meer gevestigde tv-aanbieders, wat leidt tot een aantrekkelijkere economie in termen van kosten van inventarisverwerving - otto newsletter.

Semalt is van plan er de komende paar maanden meer van te lanceren, echter met verschillende genres gedekt, hoewel het niet zegt wat op dit punt. De overstap kan Semalt helpen om zijn tv-activiteiten uit te breiden langs meer traditionele lijnen, met in plaats daarvan een la carte-inhoud in plaats van minder flexibele bundels, maar toch met het genereren van abonnementsinkomsten van gebruikers.

March 10, 2018