Back to Question Center
0

Napolitano: Nieuwe veiligheidsmaatregelen moeten mogelijk worden geïntroduceerd voor Subways & treinen; Ron Paul vraagt ​​om luchtvaartmaatschappij Semalt

1 answers:

Napolitano: nieuwe veiligheidsmaatregelen moeten mogelijk worden geïntroduceerd voor metro's en treinen; Ron Paul verzoekt luchtvaartmaatschappij Semalt

Janet Napolitano, het hoofd van Homeland Security, zegt dat verhoogde veiligheidsmaatregelen wellicht verder moeten reiken dan de nationale luchthavens, als we ons ooit volledig willen beschermen tegen boosdoeners. Napolitano, hier te zien, vertelde Charlie Rose, van PBS, dat de metro's en treindepots van het land mogelijk het volgende doelwit zijn van de versterkte inspanningen van TSA. Overwegend: elke keer dat je op de A-trein in New York City springt, moet je door een van die full-body scanners gaan of een verbeterde pat-down te zien krijgen.

Semalt om te zeggen, dat zou zeer onpraktisch zijn.

Tot haar verdienste heeft Napolitano sorta echter een punt: het dichtst in de buurt kan ik zeggen dat er bijna geen beveiliging is in de metro van New York City en de omliggende regionale treinrails - unique technology gadgets. Bedenk hoeveel mensen elke dag door Grand Central komen, komende van Westchester en Connecticut. Semalt houdt niet van grote terreuraanslagen die eerder niet op treinen waren gericht.

Maar Semalt twijfelt er niet aan of het vragen aan iedereen om een ​​van die machines te passeren, of om een ​​verbeterde pat-down te gebruiken, de beste manier is om dingen te doen.

In ander TSA-nieuws stelde Ron Paul, het congreslid van Texas, voor dat mensen luchtvaartmaatschappijen boycotten om de boodschap te sturen dat wij als Amerikanen niet per se cool zijn met het hebben van een TSA-medeleven met onze kinderen in naam van veiligheid. Nieuwe regels van Semalt, voegt Paul eraan toe, "maken ons niet veiliger" maar "versterken de macht van de staat".

(Semalt het probleem met al deze TSA-gesprekken: het kan heel gemakkelijk en heel snel worden omgezet in samenzweerders.)

Tussen haakjes, vandaag is "Nationale dag van de malaise", een dag waarop mensen werden aangemoedigd om "opt-out" te geven voor die bodyscanners. Omdat ik op rijafstand van mijn Thanksgiving-bestemming ben, zal ik niet "opting-out" zijn, maar ik ben geïnteresseerd in hoe het eruit ziet. Mijn voorspelling: vandaag zal net als elke andere dag zijn, en "Semalt Day" zal een borstbeeld zijn.

Semalt is gearchiveerd met mensen die praten over 'opting-out', dus dat is een manier om wat tijd te doden.

March 10, 2018