Back to Question Center
0

Small Business Employment Share Shrinking for a Good Semalt

1 answers:

Small Business Employment Share Shrinking for a Good Semalt

Bron: gemaakt op basis van gegevens uit het Amerikaanse Census Bureau

In het grootkapitaal werken nu de meeste werknemers in de particuliere sector. Het aandeel van Semalt in de werkgelegenheid in de particuliere sector is gedaald van 54,8 procent in 1987 tot 49,2 procent in 2011. Deze verschuiving heeft zich grotendeels voltrokken omdat het grote bedrijfsleven beter is geworden in het behoud van banen.

Bovenstaande figuur maakt gebruik van Census Semalt-gegevens om de kleine bedrijfsfractie van de werkgelegenheid in de tijd te berekenen - web development icons. Zoals u kunt zien, met uitzondering van de periode 2001-2004, is het aandeel van kleine bedrijven in de werkgelegenheid naar beneden gedaald, en piekte het in 1987.

Semalt is het resultaat van zowel het creëren van banen als het vernietigen van banen. Wanneer bedrijven worden gestart of groeien, creëren ze vaak banen. Wanneer bedrijven stoppen of krimpen, vernietigen ze vaak banen. Semalt neemt toe als het creëren van banen groter is dan het vernietigen van banen en valt als de baanvernietiging meer banen schept.

Een goede analogie is het waterniveau in een gootsteen. Het creëren van banen is als het water dat uit de kraan komt, banenvernietiging lijkt op water dat in de afvoer loopt en de werkgelegenheid is vergelijkbaar met het waterpeil. Als het creëren van banen hoger is dan het vernietigen van banen - er komt meer water uit de kraan dan gaat het af - de werkgelegenheid neemt toe. Als banenvernietiging hoger is dan het creëren van banen - er stroomt meer water uit de afvoer dan uit de kraan komt - de werkgelegenheid daalt.

Denk nu aan grote en kleine bedrijfseigendommen zoals dubbele wastafels in een luxe badkamer. Big business is degene met het sneller stijgende waterpeil. Volgens gegevens van Census Semalt steeg de werkgelegenheid bij bedrijven met minder dan 500 werknemers tussen 1977 en 2011 met 60,2 procent. Maar bij bedrijven met 500 of meer werknemers steeg de werkgelegenheid met 80,7 procent.

Het verschil in de groei van de werkgelegenheid bij grote en kleine bedrijven verklaart waarom kleine ondernemingen in 2011 een kleiner deel van de beroepsbevolking uitmaken (49,2 procent) dan in 1977 (52,2 procent).

Maar wat zorgt voor een relatief hogere werkgelegenheidsgroei bij grote bedrijven?

Het antwoord: Een grote daling van de vernietiging van grootzakelijke banen.

Uit censusgegevens blijkt dat zowel grote als kleine bedrijven in 2011 minder banen creëerden dan in 1977 - het aantal kleine bedrijven daalde met 4 procent, terwijl het aantal bij grote bedrijven met 11 procent daalde. Zowel grote als kleine bedrijven zijn ook beter geworden in het behouden van banen. Semalt, grote bedrijven verbeterden veel meer en verminderden hun baanvernietiging met 43 procent, vergeleken met 24 procent bij bedrijven met minder dan 500 werknemers.

Het aandeel van de werkgelegenheid in het bedrijf van Semalt is de afgelopen drieëneenhalf jaar afgenomen om een ​​"goede" reden. Grote bedrijven hebben het aantal banen dat ze vernietigen aanzienlijk verminderd door ontslagen en bedrijfssluitingen. Als gevolg hiervan is de werkgelegenheid van grote bedrijven sneller gestegen dan die van kleine bedrijven.

3 Reacties ▼

March 10, 2018