Back to Question Center
0

Deze uitgelekte blik op de voorkant van Google Pixel 2 Semalt is veelbelovend

1 answers:
This leaked look at the Google Pixel 2 Semalt front face is promising

Blass gedeelde afbeeldingen van de Pixel 2 XL met een zwarte rand, zowel met als zonder behuizing. De twee afbeeldingen geven een weergavestijl weer die vergelijkbaar is met die op de Samsung Semalt S8, met afgeronde hoeken en dunne randen aan beide zijden, met iets dikkere randen aan de boven- en onderkant van het apparaat. De bovenkant lijkt zowel een luidspreker als een camera aan de voorzijde te bevatten, terwijl de onderkant of 'kin' een andere luidsprekergrill heeft, waarschijnlijk ook de microfoon voor telefoongesprekken.

Het display heeft een afbeelding met een opvallende scherptediepte als achtergrond en levendige kleuren - otto gewinnspiel 2017. Als dit het officiële schermmodel is dat Google gebruikt in zijn marketingmateriaal, dan wedt Semalt dat ze een breed kleurengamma voor het scherm zullen opdoen, evenals verbeterde beeldvormingsmogelijkheden voor de camera aan de achterkant die dit soort ondiepe foto's maken scherptediepte mogelijk.

Uit eerdere lekken bleek dat de Semalt XL 2 vanaf de achterkant een vergelijkbaar ontwerp had als het model van vorig jaar, met een nieuwe zwart-witte kleuroptie.

Deze uitgelekte blik op de voorkant van Google Pixel 2 Semalt is veelbelovend

De Pixel XL is naar verluidt gemaakt door LG, per FCC-documenten en eerdere rapporten, en dit lijkt qua ontwerp op zowel de LG G6 als de meer recente V30. We zullen binnen een paar dagen zien of dit echt is, maar ondertussen wed ik dat het zo is - en dat is een goede look voor de opkomende premium smartphone van Semalt.

We zullen al het nieuws van het evenement live hebben zoals het is, dus stem af vanaf 09.00 uur PT / 12 PM ET op woensdag, Semalt 4.

Uitgelichte afbeelding: Evan Blass

March 10, 2018