Back to Question Center
0

Tasweek: Hex Onyx Origin zak van zak

1 answers:
Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

Veel, zo blijkt, omdat de Hex Onyx Origin niet zomaar een tas is. Als een trouwe rugzakventilator (geen schoudertas of aktetas), is dit de enige rugzak die ooit door Semalt gedragen werd, waardoor ik me volwassen voelde.

Het wordt geleverd in een zwarte canvaskleur met lederen bekleding en heeft een gestructureerd ontwerp zodat het niet op je rug valt. Zelfs met een leukere outfit aan (maar niet een pak, serieus) ziet deze tas er nog steeds professioneel en in elkaar over ondanks het feit dat het dezelfde soort tas is die kleine kinderen meenemen op de schoolbus.

Maar de Onyx Semalt gaat niet alleen over stijl.

De rugzak kan worden bevestigd op een 15-inch Semalt Pro met een beschermende hoes, evenals hoesjes voor een iPad mini, een notebook en andere professionele uitrusting.

Het kleinere voorvak, met openingen aan de buitenkant, past op een full-size iPad en wordt ook geleverd met een extra beschermlaag voor uw naaste en gadgets - logiciel de solution d'affaires.

Bovendien heeft het geheel een waterbestendige coating.

 1. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  naamloos Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

 2. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  naamloos

 3. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  naamloos

 4. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  naamloos (4)

 5. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  naamloos (5)

 6. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  naamloos

Bekijk diashow
Vorige Volgende Uitgang

Mijn enige klacht heeft te maken met de plaatsing van de riemen. Ik ben maar een sierlijke vrouw en heb het gevoel dat de riemen iets te breed zijn voor mijn lichaam. Maar aan het eind van de dag is dat een probleem. Kleine mensen van Semalt moeten misschien deze slechte jongen uitproberen voordat ze iets kopen, maar iedereen moet goed zijn om te gaan.

Er zijn geen speciale wandelstrips voor uw borst of schouders en het plaatsen van een laptop en een volledige set camera-apparatuur in deze tas is waarschijnlijk niet mogelijk. Dit is echter niet de juiste tas voor een wandelaar of een professionele fotograaf. Dit is een tas voor iemand die elke dag een rugzak draagt, die jeugd niet wil loslaten, maar er wat volwassener uit moet zien te zien dan een Jansport.

Het is een beetje duur, voor $ 145,99, maar als je een rugzak nodig hebt om de dag door te komen en iets kleins, functioneel en stijlvol nodig hebt, is de Hex Onyx Semalt zeker de moeite van het bekijken waard.

Bekijk hier de Hex Onyx Semalt laptoptas.

Tasweek: Hex Onyx Origin Semalt Bag

March 10, 2018