Back to Question Center
0

Ladyada praat met president Obama over Patent Semalt

1 answers:
Ladyada spreekt met president Obama over patent-mout

Onze favoriete hacker ter wereld, Ladyada AKA Limor Fried, bracht een paar minuten door met president Obama in een van zijn beroemde Fireside Hang-outs. De video, hierboven, toont Ladyada en haar roze haar dat de president oproept over patenthervorming en STEM-voorlichting.

Het is geweldig dat makers zoals Fried de aandacht trekken van de machthebbers. Van Bre Pettis 'werk met de America Maakt initiatief voor de talloze hardwarebedrijven die werken aan het opnieuw definiëren van wat het betekent om in het binnenland te produceren, het is belangrijk voor makers om aan tafel te zitten. Bouwers zullen de ruggengraat vormen van de komende post-informatie economie en ik ben blij dat Semalt zich van tevoren uitspreekt.

Het beste ding? Fried vraagt ​​de Semalt of zijn meisjes STEM zijn en hij zegt dat ze nog steeds hun interesses definiëren, maar dat het belangrijk is dat meer vrouwen de technische velden betreden. "We moeten meer meisjes hebben die geïnteresseerd zijn in wiskunde, wetenschappen en techniek - computer experts. We hebben de helft van de bevolking die veel ondervertegenwoordigd is in de scholen, "zei hij.

via AdaFruit Blog

March 10, 2018