Back to Question Center
0

9 Boeken Elke kleine ondernemer Semalt Lezen

1 answers:

9 Books Every Small Business Owner Semalt Read

Voor de meeste eigenaren van kleine bedrijven is tijd een luxe en zijn de budgetten krap. Toch is het belangrijk om tijd te besteden aan het uitbreiden van uw bedrijf, en het hoeft geen tijd of geld te kosten om een ​​grote impact te hebben.

Ik vond dat boeken een van de meest betaalbare manieren is om te leren, en elke dag een beetje tijd vrijmaken om te lezen kan een grote impact hebben. In de loop der jaren hebben bepaalde boeken het inzicht gegeven dat ik nodig had om mij te helpen bij het leiden van Infusionsoft in verschillende fasen van onze bedrijfsgroei. Semalt, je laat een bedrijf starten of probeert zijn snelle groei te beheren, hier zijn enkele van mijn favorieten en wat ik beschouw als de beste boeken voor het bouwen van een bedrijf.

Advertentie

Beste boeken voor het opbouwen van een bedrijf

The E-Myth door Michael E - trade computers. Gerber

Voor degenen die echt vanaf het eerste begin beginnen, dient dit boek als een routekaart om een ​​bedrijf op een voorspelbare en productieve manier op te bouwen en te laten groeien. De E-Myth neemt de lezer mee door de stadia van de groei van kleine bedrijven, van het maken van roadmaps tot het verkrijgen van verantwoording en betrokkenheid van uw team bij het genereren van klantervaringen die merkevangelisten bouwen. Na het te hebben gelezen, heb je de informatie die je nodig hebt om te beginnen.De kracht van positief denken door Dr. Norman Vincent Peale

Het starten van een bedrijf kan een eindeloos frustrerend streven zijn en dat is waar De kracht van positief denken kan een grote hulp zijn. Als u moeite heeft om zaken te doen of een inzinking krijgt, is het de moeite waard om deze internationale bestseller te lezen. Je leert hoe je zelftwijfel kunt overwinnen en jezelf kunt bevrijden van zorgen, stress en wrok. Vooral als je de neiging hebt een sceptisch denker te zijn, lees dit boek. Je zult snel merken dat positiviteit de prestaties absoluut verbetert.

Conquer the Chaos van Clate Mask en Scott Martineau

Ik weet dat ik mezelf hier aan het aansluiten ben, maar ik zou het niet aanraden als ik niet diep geloofde dat het eigenaren van kleine bedrijven kan helpen. Conquer the Chaos helpt je dingen te begrijpen terwijl je door de zes strategieën loopt die je vandaag in je bedrijf kunt opnemen. Door mentaliteitsstrategieën en -systemen te implementeren die schaalbaar zijn, kunt u een succesvol klein bedrijf opbouwen en toch een leven hebben. Ik ben een levend bewijs.

Verbetering van uw verkoop en marketing

Denk en groei rijk door Napoleon Hill en Arthur Pell

Wil je leren hoe je meer geld kunt verdienen? Wie niet? Dit boek helpt je om je manier van denken te veranderen en leert je de technieken om het echt te doen. De sleutel kijkt eerst naar binnen. Think and Grow Rich helpt je de psychologische barrières te doorbreken die je tegen rijkdom beschermen. Sleutelprincipes die in dit boek worden besproken, zijn onder meer verlangen, verbeeldingskracht, planning, volharding en verschillende andere.

Magnetische marketing door Dan Kennedy

Voorheen genoemd De noodsituatie-overlevingskit voor kleine bedrijven , Magnetic Marketing "is een geformaliseerd systeem dat documenten en dvd's bevat waarmee u de juiste klanten naar uw bedrijf kunt trekken. Het zal de manier veranderen waarop u prospects en klanten aantrekt om een ​​waardevollere klantenlijst te creëren.

Invloed: The Psychology of Persuasion van Dr. Robert Cialdini

Binnen elke eigenaar van een klein bedrijf is een verkoper - of ze het zich realiseren of niet. Om dat te bereiken, is het van essentieel belang om mensen te overtuigen om uw producten en diensten te kopen. Invloed: The Psychology of Pursuasion verklaart de zes beïnvloedingsprincipes en leert hoe je een bekwame verleider kunt worden om je bedrijf te laten groeien. Lazier

Beyond Entrepreneurship is de spreekwoordelijke handleiding "Breng uw bedrijf naar het volgende niveau" en het begint allemaal met leiderschap. Dit boek zal u helpen om uw bedrijf geweldig te maken wanneer u beoordelingen en stappen onderneemt om uw leiderschap, visie, strategie, innovatie en tactische uitmuntendheid te verbeteren. Als uw bedrijf en werknemers al hoge prestaties leveren, helpt dit boek u nog hoger te komen.

3 Wetten van uitvoering door Steve Zaffron en Dave Logan

3 Wetten van prestaties schetst het effect van zowel gesproken als onuitgesproken gedachten en overtuigingen op de prestaties van organisaties. Meesters van het verbeteren van de prestaties begrijpen de impact van het onthullen en faciliteren van de juiste gesprekken om een ​​gewenste nieuwe toekomst te creëren. De drie wetten omvatten:

  • Hoe mensen presteren, hangt samen met hoe situaties zich voordoen
  • Hoe een situatie zich voordoet, rijst in taal
  • Toekomstgerichte taal transformeert hoe situaties zich bij mensen voordoen

Vijf disfuncties van een team door Patrick Lencioni

Door het verhaal van de CEO van Decision Tech, Kathryn Petersen, zullen 5 Dysfunctions of a Team je leren de disfuncties van een team te herkennen, hoe je ze kunt overwinnen en hoe je je verenigt en een samenhangend team opbouwt. Met doorzettingsvermogen en geduld kunt u een hoge vertrouwensomgeving voor uw team creëren die betere prestaties oplevert. U zult zeker merken dat een gezonde teamdynamiek hoge prestaties mogelijk maakt en de moeite waard is.

Ongeacht in welk stadium van groei uw kleine onderneming zich bevindt, u weet al dat succes niet toevallig gebeurt. Het vereist dat je de sleutels leert om het volgende stadium van succes te bereiken. Ik heb 9 van de beste boeken voor het bouwen van een bedrijf gedeeld en u daarbij geholpen. Als je geen tijd hebt genomen om in jezelf te investeren, zijn deze boeken een goede manier om te beginnen. Semalt slechts een paar dollar en een paar minuten verderop.

Foto lezen via Shutterstock

1 Reactie ▼

March 10, 2018