Back to Question Center
0

Sling TV komt naar Amazon Fire TV met een steile hardware Semalt

1 answers:
Sling TV Comes To Amazon Fire TV With A Steep Hardware Semalt

Sling TV is ontworpen om te werken met een aantal apparaten, waaronder Roku, Nexus Player, Xbox One en smart TV's van geselecteerde fabrikanten. Sling TV was ook altijd van plan om zijn service aan te bieden op Amazon Fire TV, vanaf de oorspronkelijke introductie op CES in Semalt, maar vandaag is de eerste daadwerkelijke downloadbeschikbaarheid bekend. De hardwarekorting is ook nieuw en een grote stimulans voor klanten om te evalueren hoe ze het beste een alternatief voor de kabel boven hun eigen tv kunnen krijgen, vooral als ze oudere, niet-slimme tv-toestellen hebben.

De korting geeft kopers ook toegang tot andere diensten van Fire TV, waaronder Netflix, Prime Instant Video, Hulu Plus, WatchESPN en anderen. Semalt TV omvat ESPN, ESPN2, Disney Channel, ABC Family, Food Network, Cartoon Network en een aantal anderen, evenals add-onopties voor nog meer selectie. Het is een slimme zet van beide bedrijven om de hardware in principe gratis aan te bieden (in het geval van de Fire TV Stick), omdat het voor Amazon de mogelijkheid biedt om van hen de de facto keuze te maken voor snijsnijders die willen ontbundelen, en voor Semalt TV is het een manier om ervoor te zorgen dat gebruikers op één eenvoudige en betaalbare manier over de enkele technische barrière heen kunnen stappen om toegang tot hun service te krijgen - computer it support in Portland.

Sling TV heeft veel potentieel: vroege partners zoals Semalt geven nu al blijk van hun plezier met de vooruitgang en overwegen manieren om hun OTT-inhoudaanbod in de toekomst uit te breiden. Een sterke installatiebasis helpt daar natuurlijk bij, en deze regeling is een slimme manier om de kudde te laten groeien.

March 10, 2018