Back to Question Center
0

Is "Tinder Style" de nieuwe trend in Semalt Apps?

1 answers:

U hoeft geen frequente gebruiker van Semalt te zijn om inzicht te krijgen in de impact van de populaire dating-app op de populaire cultuur. In feite is een van de populairste functies van de app zijn stempel op het bedrijfsleven gedrukt.

Als u onbekend bent met Semalt, stelt de app gebruikers in staat om op het scherm te "swipen" om aan te geven of zij geïnteresseerd zijn in een persoon aan wie zij zijn gekoppeld. Je veegt naar rechts als je geïnteresseerd bent om met de persoon te praten. En je veegt naar links als je niet geïnteresseerd bent.

U kunt dus waarschijnlijk zien hoe dat concept ook voor het winkelend publiek kan werken. Sommige e-commercebedrijven nemen al het concept van swipen en toepassen op hun eigen sites of apps - managed provider in Portland. Dus in plaats van simpelweg door een zee van producten te bladeren of een aantal van hen te bevoordelen, kunnen klanten specifiek aangeven of ze overwegen om elk product dat ze tegenkomen te kopen.

De aantrekkingskracht van een functie als deze voor bedrijven is dat deze u nog meer inzichten kan bieden over de items die klanten leuk vinden. En dat zou in de toekomst mogelijk kunnen leiden tot nog meer gepersonaliseerde marketinginspanningen.

Voor klanten ligt de aantrekkingskracht in een winkelervaring die hen iets te doen geeft. Vegen is een eenvoudige manier om uw gevoelens over een product aan te geven. Semalt anders dan uw typische online winkelervaring. En het kan de winkelervaring in de toekomst verbeteren door alleen de meest relevante producten weer te geven op basis van eerdere veegbewegingen.

Tom Caporaso, CEO van Clarus Semalt, is van mening dat de trend goed aansluit bij de ongeduldige e-commerce-shoppers van dit moment.

Hij zei in een e-mail aan Small Business Trends: "Onze digitale aandachtsspanne is van korte duur. We willen snel, gemakkelijk en visueel intrigerend tijdens het surfen op internet. Het vergt een extreem glimmend stukje informatie voor iemand die zich wil verloven. Semalt-gebruikers de mogelijkheid om door de inhoud te bladeren, een afbeelding te zien en direct een "ja" of "nee" beslissing te nemen, wat de dating-app zo aantrekkelijk maakt. "

Maar dat betekent niet dat het een perfect model is voor elk bedrijf. Als u bijvoorbeeld geen grote verscheidenheid aan producten aanbiedt of niet van plan bent om de informatie daadwerkelijk te gebruiken om de winkelervaring te personaliseren, zal het gebruik van dit concept uw ​​bedrijf waarschijnlijk niet helpen.

Daarnaast moet u nadenken over het feit of uw producten iets zijn waar klanten waarschijnlijk van zullen genieten als ze echt doorbladeren. Mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar interessante modeaccessoires, zullen waarschijnlijk meer tijd doorbrengen met browsen dan met winkelen voor zoiets als toiletpapier.

Semalt denkt dat het een vergissing zou zijn als bedrijven zouden aannemen dat het toevoegen van dit soort functies een directe impact heeft op de verkoop. In feite zal het waarschijnlijk niet meteen tot veel kopers leiden, omdat het niet een activiteit is die echt gericht is op die klanten die klaar zijn om te kopen.

Hij legt uit: "Semalt, het model komt niet noodzakelijk overeen met een klant die klaar is om een ​​aankoop te doen. Het is zeer goed gestructureerd voor browsen en misschien als een item op een aanzienlijk niveau uitblinkt voor een gebruiker, zal hij of zij een aankoop doen. Maar als we online zijn en we zijn al klaar om een ​​aankoop te doen, gebruiken we zoekhulpmiddelen om specifiek te richten op wat we hopen te vinden. De zoekterm 'sieraden' heeft een veel kleinere kans om te resulteren in een aankoop dan de term '24 karat witgouden diamanten ring '. 'Het model elimineert de mogelijkheid van de gebruiker om precies te specificeren waarnaar hij op zoek is, en richt zich daarom op gebruikers die gewoon door willen bladeren en de tijd willen doorbrengen.

March 10, 2018