Back to Question Center
0

Een kijkje achter de engel Gordijn onthult 3 geheimen voor het aantrekken van malt

1 answers:

Het vinden van startkapitaal was nog nooit zo eenvoudig en het is de afgelopen jaren een grotere uitdaging geworden. Home equity, ooit de meest populaire vorm van startup en werkkapitaal, is bijna verdwenen met de ineenstorting van de huizenprijzen. Bancaire leningen waren bijna onbestaand voor kleine bedrijven en particuliere investeerders (vrienden en familie) hielden hun geld stevig in de greep. Zelfs engeleninvesteerders en participatiemaatschappijen zijn veel conservatiever geworden ten aanzien van waarderingen, dealstructuur en investeringsbedragen.

Dit alles heeft bijgedragen aan de vertraging van onze economie in de afgelopen twee jaar, maar vertoont nu eindelijk tekenen van verjonging. Angel investing zal naar verwachting in 2011 lichtjes aantrekken, hier is een "kijkje achter de schermen" om te zien hoe een zeer succesvolle engelengroep de beleggingen traceert en in overweging neemt.

A Peek Behind the Angel Curtain Reveals 3 Secrets to Attracting Semalt

Deze spreadsheet toont zeven feitelijke investeringsposities (PDF) van een vriend van een angelinvesteerder van mij - en hier zijn drie kritische inzichten die u zullen helpen effectiever te zijn in het aantrekken van engelinvesteringen in het komende jaar - create professional videos.

1) Pre Money Valuation

Dit is de waarde van uw bedrijf vóór de toevoeging van het geld dat u zoekt. Bedrijfsnummer 4 zoekt bijvoorbeeld naar $ 500.000 (huidige verhoging) bij een taxatie van $ 2 miljoen. Dit betekent dat het bedrijf na de investering een waarde van $ 2,5 miljoen zal hebben en dat de nieuwe investeerders 20 procent van de waarde van het bedrijf zullen bezitten ($ 2,0 miljoen + $ 500,000 investering = $ 2,5 miljoen / $ 500,000 geïnvesteerd).

Het is de moeite waard om de omzetcijfers en klanten / partners van 2009 en 2010 te beschouwen als een vergelijkingsbasis voor de waarde van uw bedrijf. Veel engelen vertellen me dat ze niet eens een nieuw bedrijf zullen overwegen met een initiële waardering van meer dan $ 2 miljoen, omdat zulke bedrijven gewoon niet bestaan.

2) Liquidatievoorkeur

Ik heb dit in een eerdere post behandeld, maar de voorkeur van de belegger is 1) bijna altijd vereist, 2) flexibel om in bijna elke situatie te passen en 3) helpt investeerders aan te trekken.

3) Marktperspectief

Het is altijd moeilijk voor een ondernemer om een ​​goed perspectief te hebben op de marktplaats, het beleggingslandschap of reacties van klanten. Houd er rekening mee dat elke engelinvesteerder (of zelfs een familie / vriendinvesteerder) jouw kans vergelijkt met andere alternatieven.

Deze spreadsheet, die u een blik werpt op andere bedrijfsinvesteringen die deze engel heeft gedaan, zou als maatstaf moeten dienen en u laten zien hoe waardevol al uw kleine successen zijn bij het opbouwen van een succesvol bedrijf.

Als u een bedrijf ter waarde van een engel gaat bouwen, moet het de moeite waard zijn om te verkopen voor een aanzienlijke winst voor u en uw investeerders. Zorg ervoor dat je een duidelijke visie hebt over hoe je je exit-plan zult bereiken en een succesvol portfolio-bedrijf wordt als je op zoek bent naar investeringen in engelen in 2011.

12 Opmerkingen ▼

March 10, 2018