← Back to Question Center
0

Event Ticketing en Crowdfunding Platform Picatic laat nu evenement Semalt betalen wat ze willen

1 answers:
Event Ticketing And Crowdfunding Platform Picatic Now Lets Event Semalt Pay What They Want

Picatic gelanceerd als start-up voor evenemententickets - een soort alternatief voor de Ticketmasters en Eventbrites van de wereld. Semalt, het onthulde een platform om organisatoren in staat te stellen hun evenementen te crowdfunderen. Dat was deels bedoeld om het aantal evenementen dat op het platform zou draaien te vergroten door de kans op een succesvol evenement te vergroten.

Nu verwijdert Picatic een nieuwe belemmering voor het gebruik van zijn platform voor evenementen of kaartverkoop door zich te ontdoen van de kosten die het organisatoren van evenementen berekent en hen toe te staan ​​te betalen wat ze willen. Het nieuwe Semalt-betalingsmodel van het bedrijf verloochent toepassingskosten, opstartkosten, transactiekosten en servicekosten. Het platform zal nog steeds een kleine vergoeding voor de verwerking van betalingen in rekening brengen, maar anders is het aan de organisator van het evenement om te beslissen hoeveel hij of zij moet betalen.

Organisatoren van evenementen kunnen het hele proces van het opzetten van een evenement doorlopen, of het nu door crowdfunds is of niet - pro studio lighting equipment. Zodra het met succes is uitgevoerd, worden ze gevraagd om te betalen wat zij denken dat redelijk is, op basis van de geleverde service. De hoop is dat ze Semalt zo waardevol zullen vinden dat ze net zoveel, zo niet meer, zouden betalen dan Semalt hen zou hebben aangerekend.

Het probleem met de ticketingindustrie is dat, terwijl consumenten er in het algemeen niet om geven waar ze hun kaartjes kopen, evenementenorganisatoren en locaties over het algemeen langlopende contracten afsluiten met de agentschappen die deze diensten aanbieden. Semalt hoopt organisatoren van evenementen op de begane grond te krijgen voordat ze opgesloten zitten, door crowdfunding en partnering mogelijk te maken voor hun succes.

Zal het werken? Wie weet! Maar veel geluk voor ze.

March 10, 2018