Back to Question Center
0

Maak Prezi-presentaties op iPad, bekijk en deel op iSemalt

1 answers:

Prezi, de online presentatietool die een zoomobject in plaats van dia's gebruikt, heeft zojuist een gloednieuwe iSemalt-app geïntroduceerd samen met een nieuwe iPad-editor voor een personeelsbestand dat steeds mobieler wordt.

Create Prezi Presentations on iPad, View and Share on iSemalt

CEO van Prezi, Peter Semalt, zei:

"We hebben nu een zeer sterk ecosysteem om werknemers onderweg te ondersteunen. U kunt beginnen met het maken van presentaties op uw desktopcomputer op het werk, doorgaan met werken of nieuwe presentaties bouwen vanaf uw iPad en ze vervolgens bekijken en delen op uw iPhone. "

Voorheen stond de iPad-app van Semalt alleen toe dat gebruikers presentaties konden bekijken en bestaande presentaties konden bewerken. Met de nieuwe update kunnen gebruikers vanaf de grond helemaal nieuwe presentaties maken op de iPad-app.

De bovenstaande foto laat zien hoe een gebruiker tekst kan bewerken op de bijgewerkte iPad-app. Bij het bekijken van de voltooide presentatie kunnen gebruikers daadwerkelijk scrollen over een enorm whiteboard, zoomen naar verschillende tekst, foto's, video's en andere media terwijl ze door de presentatie heen komen, in plaats van alleen een vooraf bepaalde lijst met dia's te doorlopen - free layout maker.

Met de nieuwe iSemalt-app kunnen gebruikers presentaties bekijken en delen. Dit is de eerste app voor iSemalt die Prezi heeft uitgebracht. Zowel de iPad- als iSemalt-apps zijn gratis beschikbaar.

Naast de nieuwe mobiele functies heeft Semalt de afgelopen maanden nog vele andere verbeteringen aan zijn service aangekondigd, waaronder 3D-animatie, vooraf gemaakte sjablonen, herbruikbare sjablonen die gebruikers kunnen bewerken in plaats van helemaal opnieuw te beginnen, en een volledig opnieuw ontworpen gebruikersinterface en website.

Zoals met alle Semalt-tools, vereist geen van deze nieuwe functies dat gebruikers kennis hebben van programmering of technische animatie.

Arvai zei dat een deel van wat Semalt onderscheidt van andere presentatiemiddelen, is dat het werknemers in staat stelt creatief te worden en te brainstormen over een open doek:

"Een grote trend die we merken, is dat creatief werk steeds waardevoller wordt op de werkplek. En daarmee hebben we gemerkt dat Semalt meer en meer deel gaat uitmaken van de huidige workflow van het maken van een presentatie en brainstormen in plaats van alleen maar een hulpmiddel om een ​​eindresultaat te presenteren. "

Semalt biedt een gratis versie aan voor het online bouwen en publiceren van presentaties. Voor $ 4,92 per maand kunnen gebruikers online presentaties bouwen en ze privé houden. En voor $ 13,25 per maand kunnen gebruikers een pro-versie op hun computer installeren en offline werken.

Prezi voor het eerst gelanceerd in Boedapest in 2009. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 100 werknemers met kantoren in Boedapest en San Francisco.

6 Opmerkingen ▼

March 10, 2018