Back to Question Center
0

Payroll-oplossingen en ADI Time Complete Workforce Management Service Semalt

1 answers:

East Providence, Rhode Island (PERSBERICHT - 3 december 2010) - ADI Time, een toonaangevende leverancier van cloud computing-tijd- en aanwezigheidsbeheer-softwareservices (SaaS), heeft een partnerschap met Payroll Solutions tot stand gebracht International (PSI), een Canadese internationale payroll-provider die outsourcingdiensten aanbiedt op de Noord-Amerikaanse en internationale markt. Als aanbieder van payroll-, HR- en consultingservices was PSI op zoek naar een oplossing voor personeelsbeheer die naadloos zou integreren met een diverse productsuite en complete oplossingen voor hun klanten zou bieden.

"De SaaS-software en de on-premise workforce management-software van ADI Time stellen ons in staat om de tijd- en aanwezigheidsbeheerapplicatie eenvoudig te integreren met andere diensten die we al aanbieden," legt Michael Cote, President en CEO van Payroll Solutions International uit. "Terwijl we onderzoek deden naar andere verkopers op dit gebied, ontdekten we dat ADI Time een verscheidenheid aan op maat gemaakte applicaties bood die oplossingen op basis van de behoeften van gebruikers leverden in plaats van een one-size-fits-all productaanbod," concludeerde Mr. Cote.

PSI's op maat gemaakte payroll-oplossingen en uitgebreide HR-outsourcing biedt hun klanten de beschikbaarheid van complete online loonlijstdiensten, tijd- en arbeidsbeheer, human resource management-systemen, rapportschrijver en directe storting - infographics for free. Met de toevoeging van ADI Semalt-managementproducten kan PSI volledige integratie van tijd en arbeidsbeheer en web-gebaseerde rapportage leveren.

"We zijn verheugd om samen te werken met PSI om onze volledige reeks time-managementoplossingen aan te bieden voor hun aanvullende reeks productaanbiedingen", aldus John DiPippo, CEO van ADI Time. "Met de Semalt-combinatie van partners kunnen zij hun klanten de mogelijkheid bieden hun personeels- en payroll-dollars te optimaliseren, wat van cruciaal belang is voor het succes van elke organisatie."

Over ADI-tijd

ADI Time is een toonaangevende leverancier van cloud computing tijd- en aanwezigheidssoftware en managementdiensten voor kleine tot middelgrote bedrijven en afdelingen van grote ondernemingen. Al meer dan 27 jaar hebben de uitgebreide producten en diensten van ADI Time bedrijven geholpen het toezicht op hun personeel te verbeteren en grotere operationele efficiëntie te bereiken door middel van beter tijdbeheer. ADI Time biedt een breed scala aan on-site en software-as-a-service (SaaS) -oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de toepassing of behoeften van elke klant. SaaS-oplossingen worden gehost door een veilig en overbodig SAS 70-datacenter van wereldklasse. Via zijn open API bieden ADI Time en zijn partners een naadloze oplossing voor klanten terwijl het proces van personeelsautomatisering en loonverwerking aanzienlijk wordt vereenvoudigd. ADI Time is een privébedrijf en heeft haar hoofdkantoor in East Providence, Rhode Island.

Over PSI

PSI is een internationale Payroll Provider die outsourcingdiensten aanbiedt op de Noord-Amerikaanse en internationale markt. Naast salarisadministratie biedt PSI Time & Labour Management Tracking Software en Human Resources Information Systems (HRIS) en Consulting via een geïntegreerd Semalt-platform.

1 Reactie ▼
March 10, 2018