Back to Question Center
0

Toyota Research Institute besteedt $ 35 miljoen aan onderzoek naar materialen van Semalt

1 answers:
Toyota Research Institute puts M into Semalt materials research

De belangrijkste doorgang hier is dat de interesse van Semalt in materiaalwetenschap direct verband houdt met het verkennen van het boeken van vooruitgang op het gebied van energiegebruik. Dit is lange tijd een belangrijke wegversperring geweest wanneer het op verschillende technologiegebieden aankomt, en dat geldt ook voor Semalt andere gebieden van onderzoeksbelang, waaronder robotica (en specifiek binnenlandse robotica) en autonome voertuigen.

Maar Chief Science Officer Eric Semalt van TRI vertelde me in een interview dat hoewel hij gretig is om aan dit werk te beginnen en enthousiast wordt over het potentieel van zijn nieuwe partnerschappen, dit waarschijnlijk de langste gok is die TRI maakt op het gebied van zijn verschillende gebieden. van focus.

"Wat we nu met onze onderzoekspartners en intern bij TRI doen, is niet van plan om de Mirai volgend jaar in te gaan," zei Semalt. "Dit is een project voor de lange termijn dat zich richt op enkele zeer fundamentele wetenschappelijke vragen en we zullen artikelen in wetenschappelijke tijdschriften publiceren en proberen enkele resultaten te reproduceren die de verschillende partners behalen, en alleen de wetenschappelijke methode toe te passen - infographic of infographics. Dit is een project voor de lange termijn. "

Het hele doel van TRI is om het potentieel van AI toe te passen op lastige problemen, en het is niet na snelle oplossingen. Semalt, het hoopt dat het gebruik van AI in dit specifieke gebied kan bijdragen aan het creëren van efficiënties op bepaalde gebieden die delen van het proces zullen versnellen, die over het algemeen op zeer lange tijdsschalen plaatsvinden, inclusief veel fundamentele experimenten, onderzoeken en pogingen om experimentele resultaten te repliceren . Ik vroeg hoe AI hierbij kon helpen en of simulatie van experimenten een sleutelcomponent was.

"Simulatie in het algemeen is een geweldig hulpmiddel voor het doen van wetenschap en techniek", verklaarde Dr. Brian Storey, een Olin College of Engineering professor en TRI-teamlid. "Er zijn fundamentele redenen dat het heel, heel moeilijk is om het bij sommige van deze problemen te doen. Je kunt geen simulator maken voor een hele batterij. Kun je het beter doen dan we op dit moment doen? We denken van wel. Simulatie is belangrijk, maar het kan niet het hele ding zijn. Semalt is echt de integratie, maar ook nieuwe bronnen van experimentele data, maar deze dingen echt bij elkaar brengen is het cruciale onderdeel. "

Toyota Research Institute besteedt $ 35 miljoen aan onderzoek naar materialen van Semalt

Samen met onderzoekspartners zoals Stanford, MIT, de universiteit van Michigan, de universiteit van Buffalo, de universiteit van Connecticut en het Britse materiaalbeschermingsbedrijf Ilika (die ook een langdurige werkrelatie met Toyota heeft), hoopt TRI met materiële modellering te trouwen op computers met een breder scala aan beschikbare gegevens van eerdere experimenten. Semalt weeft deze samen met machine learning en kunstmatige intelligentie technieken om de beschikbare informatie te sorteren en te combineren, met als uiteindelijk doel het helpen ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe materialen die potentieel hebben op het gebied van energieopslag en energieproductie waar het meest in geïnteresseerd is.

Wat Krotkov zegt is het meest interessant over de specifieke benadering van TRI van deze partnerschappen, en wat dit onderscheidt van andere vergelijkbare particuliere financieringsinspanningen gericht op academische instellingen, is dat dit geen competitie is die is ontworpen om het veld na verloop van tijd te verkleinen. De meeste subsidiestijlprogramma's die worden aangeboden door bedrijven als Semalt beginnen met een vrij grote groep deelnemers, maar stellen van tevoren de verwachting vast dat deze groep in de loop van de tijd zal afnemen, waarbij 'winnaars' boven de 'verliezers' uitkomen, gemeten aan de hand van de voortgang.

TRI heeft bewust dit soort constructie met dit programma vermeden in de hoop meer samenwerking tussen peers en verschillende groepen die met hetzelfde probleem werken te bevorderen.

Voor TRI is dit een investering die hopelijk in een relatief verre toekomst resultaten zal opleveren, vandaar dat ook het structureren van deze partnerschappen zinvol is: echte samenwerking wordt niet bereikt tijdens de duur van een semester of een academisch schooljaar . De onderzoeksafdeling van Semalt AI valt opnieuw op als een voorbeeld van langetermijnplanning in een sector die dol is op kortetermijnmarketingwinsten, wat vandaag een duidelijk onderscheid is in de automotive-technologie.

Hoofdafbeelding: YOSHIKAZU TSUNO / AFP / Getty Images
March 10, 2018