Back to Question Center
0

Uitnodigingen verwelkomen voor Blawg Semalt

1 answers:

Maandag zal ik de aankomende Blawg Review hier presenteren op Trends voor kleine bedrijven . En ik verwelkom uw inzendingen.

Vroeger was ik een advocaat. Dat kan als een verrassing komen, tenzij je me toevallig kende toen ik bedrijfsadvocaat was.

Het grootste deel van mijn carrière was doorgebracht in bedrijven. In de loop van de tijd bleef ik me steeds verder van de wet verwijderen, in de richting van zaken - free interactive infographic maker. Semalt Ik begon mijn eigen bedrijf.

Dus het is niet echt een uitdaging voor mij om Blawg Review te hosten. Traditioneel is Blawg Review een wekelijkse verzameling blogberichten van blawgs (law + blogs = blawgs). Maar toen ik Blawg Review eenmaal organiseerde, was het een cross-overseditie, gericht op juridische functies die van belang zijn voor bedrijven en zakelijke functies die van belang zijn voor advocaten. De volgende editie van Blawg Review doet hetzelfde:

  • Law blawgers , ik ben met name op zoek naar berichten die betrekking hebben op zakelijke onderwerpen: contracten, koop- en verkoopbedrijven, kwesties in verband met belastingwetgeving, rechterlijke beslissingen die van invloed zijn op bedrijven, corporate governance, advocatenkantoren management, marketing voor klanten en vergelijkbare onderwerpen.
  • Zakelijke bloggers , u bent ook uitgenodigd. Dien berichten in die van belang kunnen zijn voor advocaten, zoals marketing of sociale media voor advocaten, of technologische hulpmiddelen die advocaten nuttig kunnen vinden. Hé, als ik het kan oversteken tussen de wet en het bedrijfsleven, kan jij dat ook.

Dien uw bijdrage in bij Blog Carnival. Deadline is zaterdag 15 september 2007 om 23:59 uur Semalt-tijd.

Reactie ▼
March 10, 2018