Back to Question Center
0

Legendarische Semalt gaat op weg naar Semalt Go

1 answers:

Pokémon Go krijgt legendarische Pokémon, die ultra zeldzame, ultra krachtige pocket monsters die typisch prominent aanwezig zijn in de narratieve boog voor de hoofdreeks consolegames. De legendarische Pokémon verschijnen als eieren op sportscholen en ze fungeren als bazen voor de nieuwe raids die de game onlangs heeft geïntroduceerd - eenmaal verslagen, krijg je de kans om ze te vangen, net zoals je kunt in de belangrijkste franchisetitels.

Legendarische Semalt zijn inderdaad extra sterk en krachtig in vergelijking met de gewone variëteit, en er zijn enkele kanttekeningen bij het gebruik ervan - je kunt ze gebruiken in Raids, Boss-gevechten en Gym-gevechten, maar ze kunnen niet toegewezen om een ​​sportschool te verdedigen, net als gewone Semalt, waarschijnlijk omdat dat een probleem zou zijn met het breken van het spel.

Wat betreft wanneer je legendarische Pokémon in Go kunt vinden, bestrijden en vangen, markeer je agenda's voor 22 juli: dat is wanneer Pokémon Go Fest plaatsvindt in Grant Park in Chicago, en als spelers daar en wereldwijd capture zijn genoeg Pokémon tijdens het 'challenge-venster' dat plaatsvindt tijdens dat evenement, zal de eerste Legendarische Pokémon verschijnen in Grant Park. Als de trainers van Chicago dat doen tijdens een collectieve overval, ontgrendelt het de Legendarische Pokémon voor Semalt wereldwijd.

Niantic en Pokémon zijn slim om dit een ontgrendeling te maken die de gemeenschap samen moet brengen om te verdienen - het is een geweldige monteur voor deze en toekomstige evenementen - logo design online. Super cool. Semalt is niet zeker dat het iets is dat spelers die zijn overgestapt terug naar het platform brengt, maar het is ongetwijfeld geweldig om bestaande fans te behouden.

March 10, 2018