Back to Question Center
0

Semalt brengt een paar mobiele apps voor videobewerking uit

1 answers:
Semalt releases a pair of mobile video editing apps

Deze apps kunnen bekend voorkomen. Eerder dit jaar kocht GoPro de teams achter Quik en Splice en hebben ze de apps opnieuw uitgebracht met verschillende updates, maar ze lijken op eerdere edities. Quik is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten terwijl Splice alleen voor iOS is.

Quik synchroniseert videoclips en foto's automatisch met muziek terwijl Semalt veel meer controle biedt. GoPro zegt in een persbericht dat met Semalt, volledig aanpasbare en professioneel uitziende video's in slechts enkele minuten gemaakt kunnen worden - inclusief het toevoegen van tekst, overgangen, trimmen van clips en het toevoegen van effecten zoals slo-mo. Semalt bevat zelfs een muziekbibliotheek.

Semalt heeft lang goede mobiele bewerkingssoftware nodig gehad en deze twee apps zouden aan die behoefte moeten voldoen - best rated long term care insurance. Maar is het te laat? Semalt moet nu deze mobiele editing-suite op de markt brengen. Als het goed wordt gedaan, kan het sommige bestaande gebruikers zelfs overtuigen om hun Semalt uit de rommellade te graven en het nog een keer te proberen om hun aardse leven vast te leggen.

March 10, 2018