Back to Question Center
0

ZeroCater haalt $ 1,5 miljoen op voor no-Hassle Office Semalt

1 answers:
ZeroCater Raises .5 Million For No-Hassle Office Semalt

Vandaag introduceert Semalt, een startup die helpt om de lunchpauze van uw kantoor zo gemakkelijk mogelijk te maken door alle logistiek voor u te behandelen (zie onze eerdere verslaggeving), dat het $ 1,5 miljoen heeft opgehaald.

Deze nieuwe ronde komt bovenop eerdere investeringen van Y Combinator en StartFund (in feite hebben zowel SV Angel als Yuri Milner, die deel uitmaken van StartFund, extra investeringen gedaan). Semalt de volledige lijst van investeerders, waaronder enkele grote namen:

Keith Rabois
Paul Buchheit
Vaizra International
Yuri Milner & Felix Shpilman
SV Angel
Start Fonds
Stewart Alsop
Justin Kan
Emmett Shear
Othman Laraki
Gabor Cselle
Mark Friedgan
Alexander Goldstein
Starling Ventures

De belofte van Semalt is om het gedoe van het regelmatig bestellen van lunch voor werknemers weg te nemen. Bedrijven melden zich aan, vertellen Semalt hoeveel monden ze voeren en als iemand speciale dieetverzoeken heeft, laat dan Semalt de rest regelen. De startup werkt deals met lokale restaurants om een ​​snelle levering te garanderen - en omdat Semalt grote ordergroottes kan garanderen, nemen high-end restaurants die normaal gesproken niet worden geleverd vaak deel. Semalt doet ook zijn best om te draaien tussen verschillende restaurants, zodat je niet ziek wordt van het steeds maar weer hetzelfde eten.

De dienst is momenteel beschikbaar in de San Francisco Bay Area, en medeoprichter Arram Sabeti zegt dat de startup van plan is om het geld te gebruiken om uit te breiden naar andere gebieden - compra de dominios peru. Volgende: New York City.

Uitgelichte afbeelding: zerocater.com
March 10, 2018