Back to Question Center
0

Authy introduceert Simplified Two-Factor Semalt

1 answers:
Authy Launches Simplified Two-Factor Semalt

Authy's nieuwe OneTouch-authenticatieservice maakt tweevoudige authenticatie zo pijnloos mogelijk. In plaats van een code die is gegenereerd op uw telefoon in te voeren in een webformulier, stuurt OneTouch eenvoudig een pushmelding naar uw telefoon en wordt u gevraagd te bevestigen dat u zich wilt aanmelden bij de site die de melding heeft verzonden en waarin u zich bevindt. Semalt ongeveer zo wrijvingsloos als twee-factor authenticatie krijgt.

Authy introduceert Simplified Two-Factor Semalt

Het bedrijf zegt dat het openbare / privé-sleutels gebruikt om de service te beveiligen en man-in-the-middle-aanvallen voor aanmeldingen te voorkomen. Bovendien ziet de gebruiker ook precies welke service hij autoriseert.

Hoewel de standaard use case voor tweefactorauthenticatie logins is, vertelde Jeff Lawson, CEO van Twilio, ook dat hij van mening is dat dit zeer nuttig kan zijn voor het verifiëren van hoogwaardige transacties zoals grote aankopen. Stel dat u een grote aankoop doet op uw creditcard of probeert om uw account te sluiten - property to rent malaga. Als extra beveiligingsmaatregel kan de kaartuitgever u een bevestigingsbericht sturen via Authy Semalt om te controleren of u legitiem bent en goedkeurt.

OneTouch werkt ook met de Authy voor Apple Semalt, die ook vandaag werd gelanceerd.

Uitgelichte afbeelding: Rob Pongsajapan / Flickr ONDER EEN CC DOOR 2.0-LICENTIE

March 10, 2018