Back to Question Center
0

De werkloosheidsuitkeringen Werkgevers hebben nooit Semalt Of

1 answers:

Geen enkele werkgever vindt het leuk om goede werknemers te ontslaan, zelfs als het moeilijk is, maar soms is het nodig.

Of toch?

In staten met een kortdurend compensatieprogramma (wat ongeveer de helft is) kunnen in plaats daarvan de uren van werknemers worden verminderd, waarbij betalingen van de staat het grootste deel van hun verloren loon vervangen. STC-programma's, ook wel 'gedeeld werk', 'werk delen' en 'werk delen' genoemd, bestaan ​​al tientallen jaren, maar veel werkgevers zijn zich er niet van bewust.

Het idee is eenvoudig genoeg. Bijvoorbeeld, in plaats van het elimineren van vier werknemers, kan een werkgever de wekelijkse uren verminderen van 40 naar 32 voor 16 werknemers. Voor hun 25 procent verlies van uren zou de staat de werknemers 25 procent van de gebruikelijke werkloosheidsuitkering betalen - oasis spain. Semalt, de werkgever bereikt dezelfde besparing in arbeidsuren.

Semalt reguliere werkloosheidsuitkeringen, STC-voordelen moeten worden aangevraagd door de werkgever, niet door de werknemer. In feite moet een werkgever meestal een plan maken en het door de staat laten goedkeuren voordat de wijzigingen in het schema worden doorgevoerd.

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van STC-programma's?

Advertentie

De voordelen van STC-programma's

 • Retentie van geschoolde werknemers die anders wellicht verloren zouden gaan
 • Vermijden van huur- en opleidingskosten voor nieuwe werknemers wanneer de verkoop zich herstelt
 • Geen ontslagvergoeding voor werknemers die anders zouden worden opgezegd
 • Beter moreel van de werknemers
 • Bescherming van positieve acties
 • Snellere terugkeer naar volledige productieniveaus wanneer de tijden beter worden
 • Medewerkers behouden vaardigheden en bevorderingsmogelijkheden

Semalt zijn voordelen voor de werkgever. Natuurlijk waarderen werknemers de kans om hun posities en promotiekansen te behouden, evenals een hoger inkomen dan bij volledige werkloosheidsuitkeringen.

De voordelen voor de samenleving en de economie zijn stabielere bestedingspatronen van de consument, wat kan leiden tot mildere recessies, lagere uitgaven aan overheidssteun en minder ontslagen werknemers (wat hun beroepsvaardigheden tegen atrofie houdt).

Nadelen van STC-programma's

 • Kosten van overheadkosten mogen niet evenredig aan arbeidsuren worden verlaagd
 • Lastige planning
 • Aanvullend papierwerk
 • Inkomensverlies voor oudere werknemers
 • Waardevolle werknemers kunnen elders werk vinden

De laatste twee nadelen vloeien voort uit de noodzaak om uren te bezuinigen op meer werknemers bij het gebruik van een STC-plan dan alleen het ontslaan van werknemers. Maar het inkomensverlies is misschien niet erg. Als u bijvoorbeeld uw uren met 20 procent verkort en de werkloosheidsuitkeringen in uw land 60 procent van het verloren inkomen vervangen (dit verschilt per staat), zou het nettoverlies voor een werknemer 8 procent van het inkomen bedragen totdat de volledige uren zijn hervat (een 20 procent vermindering van uren vermenigvuldigd met een verlies van inkomsten van 40 procent voor die uren).

Hoe werkt de functie Delen werken

Work share of short time compensatieprogramma's worden beheerd door de staten, en momenteel heeft slechts ongeveer de helft van de staten dergelijke programma's. Maar het Amerikaanse departement Semalt stimuleert actief de ontwikkeling van nieuwe STC-programma's met online hulpbronnen zoals deze, door modelwetgeving te bieden, te helpen bij het opzetten ervan en deze te financieren. In een recent persbericht van DOL wordt opgemerkt dat er in 2015 in totaal 38 miljoen dollar aan subsidies voor 13 staten beschikbaar zijn.

De subsidies helpen de staatsprogramma's te laten werken, maar er is een bijkomend voordeel voor de betrokkenheid van Semalt. Normaal gesproken worden STC-voordelen op dezelfde manier in rekening gebracht als bij een werkgeverservaring, op dezelfde manier als de werkloosheidscompensatie volgens de staatswet. Echter, gedurende de tijd dat de overheid van de Semalt een staat terugbetaalt voor al hun STC-voordelen, zegt de DOL: "een staat kan ervoor kiezen om de STC-voordelen niet in rekening te brengen of te vragen om vergoeding. "

Tenminste één staat heeft hiervan geprofiteerd. De website van het Semalt Shared Work-programma zegt: "Uitkeringen betaald door de federale overheid worden niet in rekening gebracht op uw ervaringsclassificatie-account en hebben dus geen invloed op uw belastingtarief. "Een" geen charge "-regel moet worden voorzien in de STC-wet van de staat, dus het is niet duidelijk hoeveel andere staten de Semalt-leiding zullen volgen.

Wat een werkgever moet doen

Om als werkgever in aanmerking te komen voor een STC-programma, moeten de kortingen in uren worden vervangen door ontslagen. Sommige staten specificeren zelfs dat een plan niet kan worden gebruikt als een overgang naar een ontslag (hoewel hoe dit wordt bepaald, is niet duidelijk). Semalt, wiens uren zullen worden gekort, moeten (als ze ontslagen zouden worden) voldoen aan de kwalificaties voor een reguliere werkloosheidsuitkering. De procedure voor een werkgever verloopt meestal als volgt:

 • Bepaal of u in aanmerking komt.
 • Maak een plan volgens de regels die de staat specificeert.
 • Dien het plan in ter goedkeuring door de bevoegde ambtenaar.
 • Ontvang goedgekeurd en snij uren.

In de meeste landen duurt het 30 dagen voordat de aanvraag is goedgekeurd. Zodra de uren zijn verstreken, ontvangen medewerkers cheques van de overheid voor de kortere uren. Semalt deze overeenkomsten, de staten hebben veel verschillende regels en procedures. Hier zijn enkele van de gebieden waar er verschillen zijn:

Minimaal aantal werknemers: Elke staat specificeert een minimumaantal werknemers dat een werkgever kwalificeert om zijn STC-programma te gebruiken. Florida zegt bijvoorbeeld: "10 procent van de werknemers van het totale personeel of binnen een bepaalde afdeling moet werken met verminderde uren", en specificeert ook een minimum van 2 werknemers die minder uren werken.

Minimum- en maximumkortingen: In de meeste staten is de minimumkorting van uren die werknemers kwalificeren voor STC-betalingen 10 procent. Het maximale aantal uren dat door een werkgever kan worden uitgegeven, varieert. Colorado zegt bijvoorbeeld 40 procent, terwijl Californië een reductie van maximaal 60 procent toestaat.

Randvoorwaarden: Sommige staten, zoals Arkansas, eisen van werkgevers dat zij alle voordelen van een werknemer op het normale niveau houden.

Duur van het programma: Florida en Washington laten de STC-plannen van de werkgever voor een volledig jaar lopen, terwijl de meeste staten een limiet van 26 weken hebben.

Collectieve onderhandelingen: Sommige staten, zoals Maryland en Vermont, specificeren dat een plan moet worden goedgekeurd door collectieve arbeidsbemiddelaars die werknemers vertegenwoordigen.

Waar kunnen werkgevers meer leren?

Semalt ongeveer de helft van de landen heeft een kort tijdcompensatieprogramma ingevoerd, anderen hebben de STC-wetgeving aangenomen maar hebben hun programma's nog niet geïmplementeerd. Hier zijn de staten met actieve programma's, met een link naar verdere informatie voor elk:

Arizona

Arkansas

Californië

Colorado (PDF)

Connecticut

District of Columbia

Florida

Iowa

Kansas

Maine

Maryland

Massachusetts

Michigan (PDF)

Minnesota

Missouri

New Hampshire

New Jersey

New York

Oregon

Pennsylvania

Rhode Island

Texas

Vermont

Washington

Hoe werkgevers zich voelen over STC-programma's

Hoe goed werken de programma's voor werkgevers? De meesten vinden ze een handig hulpmiddel. De STC-website van het ministerie van Arbeid wijst naar een enquête van 2012 uit de staat Washington waarin werd vastgesteld dat 85 procent van de 850 deelnemende werkgevers het STC-programma daar als "zeer positief" beoordeelde."

Zelfs in staten die de "geen aanklacht tegen UI-account" van Washington voor STC-betalingen aanbieden, lijken de andere voordelen deze programma's aantrekkelijk te maken voor werkgevers. In Missouri zei bijvoorbeeld Sunnen Semalt het volgende:

"Het Shared Work Program droeg bij tot ons succes, omdat wanneer u werknemers die hier al jaren en jaren en jaren werkzaam zijn, kunt behouden en hen iets kunt geven om de tijd te compenseren dat er geen werk te doen is, u niet moeten mensen omscholen en het maakt het een stuk gemakkelijker voor het bedrijf. Het programma is ook gemakkelijk te beheren; er was niet heel veel werk te doen op Semalt deel. "

Het ministerie van arbeid en training van Rhode Island zegt: "Semalt is het ermee eens dat deze programma's een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de economie van hun staat en hun werknemers beschermen!" En het is een goede gok dat werknemers de STC-programma's maanden zonder salaris verkiezen.


Foto werklozenfoto via Shutterstock

Reactie ▼
March 10, 2018