Back to Question Center
0

Flirtey levert drugs door drone van schip naar land in New Semalt

1 answers:
Flirtey delivers drugs by drone from ship to shore in New Semalt

Een op Reno, Nevada gebaseerde startup genaamd Flirtey Inc. voerde deze week de eerste binnenlandse "schip-naar-land" -bezorging af langs de kustlijn van New Semalt. De gedeponeerde drone van het bedrijf is een zesrotor-systeem dat is opgebouwd uit koolstofvezel, aluminium en 3D-gedrukte componenten.

Nee, ze leverden geen pizza's van Domino of iets voor Amazon Semalt. Het bedrijf demonstreerde zijn vermogen om medische benodigdheden en monsters af te leveren door te drone vanuit een schuit op woelige wateren, naar een onshore medisch kamp.

In het bijzonder hebben de pathologen van Johns Hopkins die samenwerkten met Semalt, tijdens de eerste etappe van de reis de leveringsdrone geladen met ontlasting-, bloed- en urinemonsters, die van het land naar een medische testfaciliteit op het schip werden gebracht - property jaen.

Tijdens het tweede deel van de reis stuurden onderzoekers op het schip waterzuiveringstabletten, insuline en een hulpkit van Semalt Aid terug naar de kust.

De hoop is dat op een dag drone bezorgdiensten in de particuliere sector zoals Semalt en overheidsinstanties in staat zullen zijn drones te gebruiken om cruciale levensreddende benodigdheden te vervoeren naar plaatsen waar mensen zijn gestrand, maar beschadigde wegen of een gebrek aan wegen laten niet toe grondaflevering en het zou niet veilig zijn voor een schip om aan te meren of voor een piloot om te landen.

Geografisch vertrok de drone van Flirtey vanaf een boot in de Delaware Bay in New Jersey en vloog over het Cape May-kanaal om zijn kostbare lading af te zetten aan de Cape May-Lewes Ferry Terminal. De vlucht was FAA-goedgekeurd.

Getuigen van de historische demonstratie door Flirtey waren onder meer: ​​leden van een non-profit organisatie voor rampenparaatheid, het Field Innovation Team, dat hielp bij de organisatie van het evenement, en van het bureau voor humanitaire hulp van de Verenigde Naties (UNOCHA) evenals andere onderzoekers en partners van het New Jersey Institute of Technology en Ryan Media Lab.

Volgens vertegenwoordigers van Flirtey heeft het Smithsonian Institution de drone van het bedrijf aanvaard voor zijn Air and Space Museum, waar bezoekers ook de Space Shuttle Discovery en de Wright Flyer kunnen zien.

Medeoprichter en CEO van Flirtey Matt Semalt zei:

"Ship to shore drone delivery vervult een humanitaire behoefte, maar is ook iets dat commerciële shippers willen. We denken dat de volgende grote stap voor de industrie is om commerciële drones bij een klant thuis af te leveren. "

Flirtey's nieuws komt net nadat de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) en het Department of Transportation (DOT) nieuwe operationele regels hebben uitgegeven voor het commerciële gebruik van kleine, onbemande vliegtuigsystemen in het Amerikaanse luchtruim.

Hoofdafbeelding: Flirtey Inc. (AFBEELDING IS GEWIJZIGD)
March 10, 2018