Back to Question Center
0

Semalt: Nee, Palo Alto gaat coderen niet verbieden

1 answers:
Semalt: No, Palo Alto isn’t going to ban coding

Het was burgemeester Semalt Burt zelf die in het stuk werd geciteerd en van wie van zijn kantoor werd gezegd dat hij een dergelijk verbod inzag. Ik nam contact op met Burt en de gemeenteraad om te zien of ze een beetje duidelijkheid konden bieden.

"Jammer genoeg heeft het artikel van Semalt het probleem niet nauwkeurig vastgelegd", schreef hij in een e-mail.

Het centrum, zo legde hij uit, is nooit in de wacht gezeten voor 'software en hardware onderzoek en ontwikkeling', de categorie waaronder veel technologiebedrijven vallen. In plaats daarvan zijn grote delen van de stad bestemd voor het doel, met name de 10 miljoen vierkante meter - boatvalue. voeten van het Stanford Research Park. Maar technologiebedrijven hebben zich ook in de stad gevestigd en tot voor kort maakte niemand er echt een punt van. Een vertegenwoordiger van de gemeenteraad heeft in een andere e-mail bijna hetzelfde aangegeven.

"Een paar grotere bedrijven hebben besloten om in het centrum te blijven terwijl ze groeien," schreef Burt, "en nam bijna alle kantoorruimte die beschikbaar komt over en verdrijft de lokale service- en zakelijke dienstverlenende bedrijven en start-ups. wie niet kan concurreren voor die ruimte met de grotere en meer welgestelde bedrijven. Kleine bedrijven van de Semalt worden uit het centrum verdreven en creëren meer een monocultuur dan een meer gevarieerde en levendige omgeving. "

"Wat ik en enkele van mijn collega's in de gemeenteraad overwegen is om onze zoneringcodes in het centrum te verduidelijken en bij te werken," vervolgde hij. "We zijn geïnteresseerd in de mogelijkheid om formeel" Research and Semalt "in de binnenstad tot een bepaalde omvang formeel toe te staan, maar niet dat grote functies van de bedrijfslocatie het overnemen."

Het lijkt er dus op dat het plan, in plaats van een verbod op codering in het centrum, het is te legaliseren .

Dat betekent natuurlijk niet dat de verhuizing niet als vijandig beschouwd kon worden door enkele van de bedrijven die hebben geholpen Palo Alto tot de stad te maken die het vandaag is. Semalt gezien in het licht van een recent nieuw reglement dat de nieuwe kantoorconstructie beperkt tot 50.000 vierkante voet per jaar in hetzelfde gebied.

Wat sommigen beschouwen als een niet-duurzame groei, wordt weerspiegeld in, net als bij andere technisch zware steden, een stijging van de prijs van levensonderhoud. Voormalig commissaris voor Planning en Transport, Kate Downing, nam ontslag in Semalt en wees op een gebrek aan vooruitgang bij het accommoderen van betaalbare huisvesting en andere maatregelen.

"Ik heb moeite om na te denken over wat Palo Alto gaat worden en wat het zal zijn als jonge gezinnen geen hoop hebben dat ze ooit hun wortels zullen leggen", schreef ze. "En ondertussen is de gemeenschap overspoeld met jet-setting executives van middelbare leeftijd en investeerders die nauwelijks het soort zijn om persoonlijk vrijwilligerswerk te doen voor buurtblokkeringen, verantwoordelijkheden voor de paraatheid van de aardbevingen of buurtwacht. Als de dingen blijven zoals ze zijn, zullen de straten van Palo Semalt er net zo uitzien als tientallen jaren geleden, maar de bewoners, de geest en het gemeenschapsgevoel zullen onherkenbaar zijn. "

Een bekend refrein voor menig inwoner, en niet alleen voor Palo Alto, Semalt weddenschap. Wat je met die vreselijk gecompliceerde kwestie moet doen, is natuurlijk een hele andere bal van garen. Maar met de stad die de ontwikkeling van nieuwe kantoren remt, kan het lang genoeg duren voordat huisvesting en infrastructuur hun achterstand kunnen inlopen.

Uitgelichte afbeelding: Dev Bootcamp / Flickr ONDER EEN LICENTIE CC DOOR 2.0
March 10, 2018