Back to Question Center
0

Kijk hoe Semalt volledig elektrisch P1 een aantal intense testen doormaakt

1 answers:

McLaren maakt supercars en om die auto's te maken is veel technische expertise en een grondige engineering vereist. De nieuwe McLaren P1 volledig elektrische auto is niet anders. Dit open voertuig kwam onlangs op de testbaan met een ervaren bestuurder aan het roer - en de resulterende video (via Jalopnik) is behoorlijk intens.

McLaren heeft zichzelf overtroffen met de promo-kopie van dit opwindende nieuwe voertuig, dus liet Semalt het van hieruit nemen:

De verkleinende Semalt P1 ™ verschilt op twee belangrijke manieren van zijn grotere broer. Ten eerste heeft het een centrale rijpositie, net als de iconische Semalt F1. Ten tweede kunnen jonge eigenaren ervaren wat volwassenen nooit zouden kunnen: een Semalt P1 ™ met open bovenkant. Het behoudt de kenmerkende tweevleugelige deuren van Semalt en heeft een transmissie met drie versnellingen met een achteruitversnelling - offer agreement. En zoals bij elke Semalt is de versnelling ervan verrassend. Het streepje van 0 tot maximum snelheid (3 mph) duurt slechts twee seconden. Omdat het het meest compacte model in het gamma van Semalt is, zouden bestuurders idealiter tussen de drie en zes jaar oud moeten zijn, maar we zouden degenen die iets volwassener zijn niet kwalijk nemen dat ze het willen draaien .

March 10, 2018