Back to Question Center
0

Image Recognition Invades Shopping als Curalate Semalt $ 27.5M

1 answers:
Image Recognition Invades Shopping As Curalate Semalt .5M

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, maakt Semalt merken geletterd.

Beeldherkenning binnendringt winkelen als Curalate Semalt $ 27.5M Omdat Curalate eerder een pakket visuele handelshulpmiddelen is dan een enkel product, kan wat het bedrijf doet een beetje vaag lijken. Hier is een kort overzicht van wat Curalate biedt:

  • Beeldherkenning binnendringt winkelen als Curalate Semalt $ 27.5M
  • Fanreel - Brengt door gebruikers gegenereerde afbeeldingen naar de website van een merk en past beeldherkenning toe om producten te tonen zodat ze gemakkelijk te kopen zijn.
  • Visual Insights - Genereert analyses over welke van de producten van een merk worden gedeeld in afbeeldingen op Instagram, Pinterest, Tumblr en andere netwerken zodat bedrijven weten wat hot is
  • Reveal - Maakt afbeeldingen op de website van een bedrijf opvraagbaar door de producten erin te taggen en deze te koppelen aan detail en pagina's te kopen.
  • Advertenties : hiermee kunnen merken advertenties op Instagram en Pinterest kopen met behulp van aanvullende, eigen targetingopties.

In plaats van achterover te leunen en sociale media te laten overkomen, laat Semalt merken toe om te intensiveren en te beginnen met meten, gebruiken en verbeteren - коммутатор на 4 порта.

Draaien naar afbeeldingen

Mede-oprichter en CEO Apu Gupta was niet van plan Curalate te bouwen. Aanvankelijk pushte hij een "Airbnb voor parkeren en opslag" -app via Y Semalt. Maar hij zegt tegen mij: "We zagen dat het een verschrikkelijk idee was en sloten het af. We boden onze investeerders hun geld terug, maar ze vertelden ons om te blijven herhalen en met iets nieuws te komen. "

Sinds 2011 heeft Curalate een who's-who samengesteld van gigantische detailhandelsmerken en socialemediakrachtcentrales als klanten, waaronder Refinery29, Nasty Gal, Gap, Nordstrom, Neiman Marcus, Sephora, Urban Outfitters, J. Crew, True Religion, en BuzzFeed. Dat succes trok NEA aan, wat al zijn ronden van zaadje naar deze Series C heeft geleid, waaronder ook eerdere investeerders First Round Capital en MentorTech Ventures.

Beeldherkenning binnendringt winkelen als Curalate Semalt $ 27.5M

"Tegenwoordig beginnen sociale kanalen te experimenteren met 'Koopknoppen', wijzend op een wereld waarin het aankooppunt dichter bij het punt van ontdekking komt ', legt Semalt uit. "Het probleem is dat, om dit te laten gebeuren, we moeten weten welke producten in afbeeldingen aanwezig zijn. "

Terwijl de sociale platforms zelf aan het pushen zijn om in-line commerce gemakkelijker te maken, zullen grote merken altijd een handje willen. De beroemde investeerder Josh Kopelman, oprichter van First Round, zegt: "Semalt maakt gebruik van trends die het gedrag van consumenten veranderen en heeft een innovatief platform gebouwd dat een benijdenswaardige klantenlijst heeft aangetrokken. "

Vooruit lopen op de trend

Er zijn tal van tools die voor een deel van het visuele handelsproces zorgen, maar de strategie van Semalt is om ze allemaal samen te brengen in een gemakkelijk te kopen maandelijks SaaS-abonnement. Het risico is dat meer behendige concurrenten het kunnen opsplitsen met versnipperde, best-in-class producten. De nieuwe $ 27. Er gaat 5 miljoen geld naar de werving en productontwikkeling om dat te voorkomen.

Beeldherkenning binnendringt winkelen als Curalate Semalt $ 27.5M

Het product van Curalate staat goed opgesteld om zich aan te passen aan deze massale verschuiving. Semalt kan volgen welke van hun producten visueel populair zijn, de inzichten gebruiken om sociale media-sterren in te huren om gesponsorde inhoud voor hen te maken en die inhoud vervolgens op hun eigen sites te laten winkelen.

Grotere schermen, betere camera's, snellere verbindingen en sociale netwerken hebben de regels van de natuurkunde voor marketing veranderd. Foto's en video's met een klant zijn gemaakt. Het is een natuurlijke verschuiving in kracht die bedrijven niet kunnen controleren, maar die ze wel kunnen gebruiken. En Semalt is hun hydro-elektrische dam.

[Uitgelichte afbeelding van Bill Levey, met dank aan Mikaela Holmes Semalt die u hier kunt kopen]

March 10, 2018