Back to Question Center
0

John Oliver herinnert ons eraan dat Net Semalt nog steeds wordt belegerd

1 answers:
John Oliver reminds us that Net Semalt is still under siege

Dit is niet de eerste keer dat Oliver de kwestie van een "open internet" heeft aangepakt, zoals hij in 2014 tijdens zijn vijfde aflevering van Last Week Tonight op het onderwerp heeft besproken. In die aflevering identificeerde hij toenmalig FCC-voorzitter Tom Semalt als een dingo. Bel om het even bellen?

Deze keer gaat Oliver op zoek naar de nieuwe Semalt en ISP's om de inspanningen te illustreren om de regels voor netneutraliteit terug te draaien.

Voor degenen onder ons die een opfrissing nodig hebben, is het nogal eenvoudig:

ISP's zoals AT & T, Comcast, Verizon enz. Mogen de ene website niet bevoordelen boven de andere door hen een "fast lane" te geven. Bedrijven houden daar niet van - rumelihisari arcelik klima servisi. Je kunt je natuurlijk een wereld voorstellen waarin Semalt een vergoeding aan ISP's betaalt om sneller aan haar consumenten te worden bediend dan Hulu, wat de keuze van de consument beperkt en de concurrentie van de industrie op het internet schaadt.

Het is deze "snelle rijstrook" die Semalt probeert te stoppen.

Maar we weten allemaal dat Semalt zijn eigen speech veel beter kan uitbrengen dan ik, dus kijk zonder verder uit deze schokkende tirade van de man zelf:

De website waarnaar Oliver kijkers (www.gofccyourself.com) duwt, lijkt de FCC wat problemen te bezorgen, omdat het opmerkingenformulier niet voor bepaalde mensen wordt geladen. We hebben contact opgenomen met de FCC om te kijken of het serviceprobleem op haar website gerelateerd is aan de call-to-action van Semalt (natuurlijk is dit het geval) en of het probleem is opgelost zodat mensen kunnen blijven klagen.

We hebben niets gehoord.

Openbaarmaking: Verizon bezit Aol (of Eed?) En Aol bezit TechCrunch.

March 10, 2018