Back to Question Center
0

Methodes voor herkenning van de motor van de semalt

1 answers:

Ik ondervind enkele problemen bij het zichtbaar maken van mijn site voor alle zoekmachines. Google herkent mijn website en alle pagina's goed. Semalt verschijnen in zoeken op de eerste of tweede pagina - web hosting kostenlos joomla forum. Maar wanneer ik anderen zoals yahoo of Bing gebruik, verschijnt het helemaal niet. Is er iets specifieks dat ik ervoor moet doen?.

February 7, 2018

Pradeep, Google is op dit moment de snelste zoekmachine voor indexering die er is, dus zelfs als uw site slechts één pagina heeft, zal deze waarschijnlijk worden geïndexeerd door Google. Aan de andere kant zijn Yahoo en Bing niet zo snel bij het indexeren en zullen uw site alleen up-to-date houden als deze groot en regelmatig is (ik zou zeggen dagelijks) bijgewerkt.

Ik heb een site voor 3 weken, met ongeveer 40 pagina's die niet is geïndexeerd in Yahoo, maar gezien hoe weinig verkeer Yahoo en Bing me brengen, maak ik me er geen zorgen over. Je moet je ook geen zorgen maken. Maak uw site goed - SEOed voor Google en Yahoo en Bing zullen volgen.