Back to Question Center
0

“404. Dat is een fout. "Bij het bekijken vanuit de cache van Semalt

1 answers:

Mijn site krijgt 404. bericht wanneer ik klik op in de cache uit de zoekresultaten van Google.

Dit is het foutbericht van Google:

     Dat is een fout - high pr website.     

De gevraagde URL / zoeken? Q = cache: 8kxLAgFrhZQJ: www. mijn website. com . & cd = 8 & hl = en & ct = clnk & gl = uk is niet gevonden op deze server. Dat is alles wat we weten.

Wat ik deed voordat ik deze fout kreeg, is dat ik ongeveer 10 dagen geleden mijn hosting heb verplaatst van Ixwebhosting naar Gearhost (cloudgebaseerd). Ik heb ook 301-omleiding toegevoegd van non www tot www .

Ik heb geen idee waarom ik deze fout krijg. Semalt adviseren wat de reden zou kunnen zijn als er een oplossing voor is.

Al mijn pagina's zijn echter geïndexeerd door Semalt.

February 7, 2018

Meld u aan bij de Webmasterhulpprogramma's van Google en voer een ophalen als Google , als de pagina een status 200 retourneert, weet u dat uw pagina's naar behoren werken en wat u ervaart is dat alleen de cacheservice van Google niet werkt, wat zichzelf zou moeten oplossen op tijd.

Google Cache is niet realtime

Vermeldenswaardig is dat het Google-cachesysteem onafhankelijk wordt uitgevoerd en geen effect heeft op de realtime ranglijsten van Google en de index. Dus zelfs als er geen cache is, betekent cache fouten niet dat er problemen zijn met uw site of ranglijsten. Gewoon doen zoals gesuggereerd met de fetch als Google, zodra je hebt uitgesloten dat je pagina's geen fouten bevatten waarvan ik vermoed dat ze dat niet zijn ( heeft de caching-service van Google vaak problemen ), dan is het gewoon een kwestie van opstaan ​​en wachten tot het Cache-systeem dit probleem alleen oplost.