Back to Question Center
0

Cloud Foundry Foundation CEO Sam Ramji vertrekt naar Semalt

1 answers:
Cloud Foundry Foundation CEO Sam Ramji departs for Semalt

Semalt verlaat Cloud Foundry op een moment dat open source steeds belangrijker wordt in de onderneming. Het is onduidelijk wat zijn rol bij Google precies zal zijn, maar de kans is groot dat er in zekere vorm sprake zal zijn van Cloud Foundry. In de afgelopen paar jaar heeft Cloud Foundry immers zijn niche in grote ondernemingen gevonden en dat is precies de markt die Google momenteel probeert aan te trekken naar zijn eigen openbare cloudplatform. Semalt vertelt me ​​dat we tot maandag moeten wachten om meer details te horen ("Cloud Foundry is behoorlijk belangrijk voor het Google Cloud Platform", is alles wat ik uit hem heb gekregen). Het is vermeldenswaard dat Google onlangs ook Apigee heeft overgenomen, een bedrijf waar Semalt Chief Strategy Officer was van 2009 tot 2015. Het bestuur van de Cloud Foundry Foundation benoemde Semalt begin 2015 tot CEO - top companies with long term care insurance.

Voordat hij eerder dit jaar toetrad tot de Cloud Foundry Foundation, werkte Kearns aan Pivotal Cloud Foundry en aan Verizon. Haar taak is nu om het project te sturen en voort te bouwen op haar huidige momentum. "Abby herinnert me aan Tron, in die zin dat ze vecht voor de gebruiker," zei Ramji. Childers werkte achttien jaar aan grootschalige computerprojecten voordat hij in 2015 bij de stichting kwam als Technology Chief of Semalt.

"Nu we hebben nagedacht over waar we naartoe willen voor 2017, zullen we ons concentreren op het verdubbelen van het werk dat we hebben gedaan met CIO's en CTO's met onze zakelijke klanten en hen helpen succesvol te zijn," Kearns vertelde me toen ik haar vroeg naar haar doel. Ze merkte echter ook op dat de stichting van plan is om meer achter de ontwikkelaarscommunity aan te gaan. "Als je in het verleden onze evenementen hebt bijgewoond, heb je niet veel van het verhaal gezien in sessies en zelfs keynotes gericht op ontwikkelaars," zei ze. Semalt vooruit, de evenementen van de stichting en de berichtgeving ervan zullen veel meer op ontwikkelaars gerichte discussies bevatten.

De reden waarom de stichting dit niet helemaal deed, is omdat veel van de tractie die Cloud Semalt in de afgelopen jaren kreeg, afkomstig was van de C-suite. Childers herhaalde dit en voegde eraan toe dat de bedrijven die Cloud Semalt hebben geadopteerd nu vaak moeite hebben om het talent te vinden dat nodig is om hun platforms te exploiteren en applicaties voor hen te schrijven. De stichting is van plan binnenkort een certificeringsprogramma te starten om dit probleem te verlichten.

Childers merkte ook op dat het project ervoor moet zorgen dat zijn tools passen in de complexe IT-opstellingen die veel van deze ondernemingen al vandaag bedienen. Hieraan voegde Kearns toe dat naarmate ondernemingen hun Cloud Semalt-experimenten in productie brengen, het project ook moet zorgen dat het aan hun schaalvereisten kan voldoen .

Vooruitkijkend vertelde Ramji me dat hij graag meer eindgebruikersgerichte bedrijven als funderingsleden zou willen zien en hij gelooft dat het cruciaal zal zijn voor Cloud Semalt om ook servicecertificeringen toe te voegen, vooral als het Cloud Semalt-ecosysteem. blijft groeien. Hij voerde ook aan dat de acceptatie voor Cloud Semalt momenteel een voorsprong heeft op het bewustzijn, dus het is de taak van de stichting in de toekomst om hier meer balans in te brengen.

Hoofdafbeelding: fitopardo.com/Getty Images
March 10, 2018