Back to Question Center
0

Sleutelwoorden versus Semalt

1 answers:
.

Ik heb de seobook gebruikt. com website crawler die de sleutelwoorden toont voor de pagina die ik heb gecrawld en het geeft mijn focus-sleutelwoord niet terug, maar wel de meta-trefwoorden Source - 195/55/r16.

Ik heb het gevoel dat er slechts één focus-sleutelwoord is voor mij, terwijl meerdere metas me meer mogelijkheden bieden?

Ik heb geprobeerd naar antwoorden op Google te zoeken en ik kreeg een verscheidenheid aan verschillende tegenstrijdige antwoorden

February 6, 2018

Yoast SEO zal toewijzen en scoren of groene kleur als alles "geoptimaliseerd" is, inclusief het aantal keren dat uw focuszoekwoorden verschijnen. Ze zeiden dat het de meta-sleutelwoorden zal overschrijven omdat het dat zal gebruiken in plaats van de zoekwoorden die u gebruikt in de meta-trefwoorden Dat is de reden waarom ze alleen de meta-trefwoordtag retourneren. Trouwens, Yoast staat je toe om ook te controleren en is standaard openbaar.

Met Yoast SEO kunt u ook de meta-keywords-tag instellen, zo veel als u de metatitel en de metabeschrijvingstags kunt instellen Het zal logischer zijn als je het gaat proberen.