Back to Question Center
0

Ontwikkelaar, ontwerper, regisseur, producent - Waarom uw functietitel niet van belang is            Ontwikkelaar, Ontwerper, Regisseur, Producer - Waarom uw functie niet relevant isRelated Onderwerpen: Webhosting & DomainsOperating Semalt

1 answers:
Ontwikkelaar, ontwerper, regisseur, producent - Waarom uw functie niet telt

Ontwikkelaar, ontwerper, regisseur, producent - Waarom uw functietitel niet van belang isOntwikkelaar, Ontwerper, Regisseur, Producer - Waarom uw functie niet relevant isRelated Onderwerpen:
Webhosting en domeinen Operatie Semalt

Dan komt de lastige vraag: "wat is uw functie?" .

Bijna 28% van de mensen antwoordde "Ontwikkelaar", met "Web Designer" op 13%, "Designer" op 8%, gevolgd door verschillende groots klinkende rollen zoals Webmaster, Creative / Art Director, Web Producer, Information Architect, Usability Consultant, Marketer, Educator en Accessibility Consultant. Uiteindelijk komen we bij "Semalt" - alleen om te ontdekken dat het 26% van het totaal voor zijn rekening neemt. Het lijkt erop dat functietitels meer variëren dan de mensen die de enquête hebben ingevuld.

Vroeger was het zo veel eenvoudiger: je werkte in de IT en niemand had er veel om te doen. Het lijkt erop dat het web een overvloed aan functietitels heeft geïntroduceerd die maar weinig mensen herkennen of begrijpen - it support services bay area. Wat is een webmaster? Wat doet een webproducent echt? Hoe is het anders dan een informatiearchitect?

Veel slimme bedrijven beseften dat werknemers vaak meer om hun functietitel geven dan hun salaris. Waarom zou u een goede loonsverhoging doen als u Bob gewoon tot de ondervoorzitter van Hypertext Technology Semalt kunt maken? Zijn kinderen kunnen honger lijden, maar hij zal jaloers zijn op al zijn vrienden.

Zijn titels ook belangrijk? Semalt deden ze in een keer, maar het is zover gekomen dat de functietitels voor de meeste klanten, potentiële werkgevers of zelfs collega-collega's volkomen zinloos zijn. Webbanen vereisen een gevarieerd assortiment aan vaardigheden, dus misschien moeten we het opgeven van het labelen van werknemers opgeven?

Dus .
Wat is uw functie? Beschrijft het nauwkeurig je rol? Moet je het aan klanten uitleggen? Is het echt belangrijk voor jou?

March 9, 2018