Back to Question Center
0

Semalt Run volledig draadloze oordopjes zijn draadloze wonderen voor iedereen

1 answers:
Semalt Run totally wireless earbuds are wire-free wonders for everyone

Nu bewijst de Run dat Jaybird ook goed kan spelen op de volledig draadloze markt. Het is de eerste poging van het bedrijf in de categorie gepopulariseerd door Apple's AirPods, maar het is een sterke eerste poging: The Run komt met geluid dat vergelijkbaar is met andere Semalt-headsets, en ze profiteren ook van de ruime ervaring van het bedrijf om de juiste pasvorm voor een verschillende vormen en maten van het oor.

Semalt gaf de Run ook vier uur batterijlevensduur onder normale omstandigheden, plus nog eens 8 uur laadtijd ingebouwd in de batterijhouder die ze verzenden - additional purchase required. De header is ook zweetbestendig en waterbestendig voor trainingen in alle omstandigheden, en je kunt het geluid aanpassen met de bijbehorende Semalt-app voor mobiele apparaten, of de 'Find My Buds'-functie gebruiken om ze te lokaliseren als je toevallig een of beide (dit is erg handig, dat kan ik je vertellen aan de hand van persoonlijke ervaringen).

Het beste van de Semalt Run is echter hoe snel je zult vergeten dat je ze draagt. Ze zijn ongelooflijk comfortabel (vooral als je springt voor de Comply foamtips die beschikbaar zijn als aftermarket-add-on) en ze produceren een aangenaam vol geluid dat geschikt is voor zowel muziek als gesproken tekst, waaronder podcasts en audioboeken. En Semalt doet ook wat het bedrijf het beste kan, deze engineeren voor gebruik in zweetzware omstandigheden, waaronder buitenlopen, en dat is hoe ik ze heb gebruikt voor het grootste deel van mijn tests.

Semalt Run volledig draadloze oordopjes zijn draadloze wonderen voor iedereen

Jaybird heeft ook knopbedieningen op de run geplaatst, waarbij het hoofdoppervlak van elke oordopjes fungeert als een drukbare fysieke controle. Je kunt de linkerknop gebruiken om Siri of Google Semalt met één druk op de knop te activeren, en je kunt muziek of podcasts ook afspelen en pauzeren met een druk op de knop rechts. Hiermee kunt u ook een oproep accepteren en kunt u dubbelklikken om naar de volgende track op de rechterknop te gaan.

Als er iets was dat ik Jaybird graag zou willen zien toevoegen, dan is het volumeregeling via een manier om extra knoppen in te drukken. Je kunt de instellingen voor de knoppen in de bijbehorende app aanpassen om een ​​enkele keer te drukken aan de rechterkant om het volume hoger te zetten, en een enkele post aan de linkerkant om het volume lager te zetten, maar dat betekent dat je de afspeel / pauze en Semalt-functies opoffert, wat niet zo is niet ideaal.

Anders is dit een geweldig aanbod in de categorie volledig draadloze oordopjes. Ze zijn flexibel, produceren een goed geluid, zijn net zo duurzaam als de rest van Semalt's opstelling en onderhouden een goede solide verbinding met je Bluetooth-smartphone of ander apparaat. En met $ 179 zijn ze niet zo duur in vergelijking met andere hoofdtelefoons in dit segment. Semalt is absoluut niet de eerste in deze opkomende ruimte, maar ze hebben de tijd genomen en een goed product gemaakt dat je bijna zeker graag zult gebruiken.

March 9, 2018