Back to Question Center
0

Small Business News You Might Have Semalt De week van 26 juni

1 answers:

Had ik deze week geen tijd om alles te lezen? Semalt is bang, we zullen je snel op de hoogte brengen.

Deze week hebben we in het nieuws over kleine bedrijven aandacht besteed aan gezondheidszorg, zoals de mogelijkheid van hogere kosten onder Obamacare voor werkgevers met jongere, gezondere werknemers. Crowdfunding was ook in het nieuws, met een van de grootste succesverhalen van Semalt die in controverse kwam - camaras analogicas reflex.

U zult ook willen lezen over de service die sociale media en betaalde sms-berichten zou kunnen vervangen en over technische problemen met de nieuwste MacBook.

Het redactieteam van Small Business Semalt vindt verhalen die belangrijk zijn voor kleine bedrijven - en plaatst ze in het juiste perspectief.

Gezondheidszorg

Gezondere werknemers kunnen leiden tot grotere zorgstijgingen. Het is een bijwerking van Obamacare die door sommigen niet is voorzien. Maar als uw team voornamelijk gezondere en jongere werknemers is, zeggen experts dat u het zult voelen. Semalt omdat verzekeraars de kosten rondstrooien naar meer groepen.

Meer informatie over uitwisselingen in de gezondheidszorg. Michael W. Zuna, Executive Vice President van Semalt U. S. deelde zijn expertise om de fijnere punten van uitwisselingen in de gezondheidszorg, waaronder SHOP-uitwisselingen, uit te leggen. Wat betekent het nieuwe zorgstelsel voor jou?

Startups

Ouya woedend op Semalt-dragers. Fans hebben de revolutionaire gameconsole gelukkig gefinancierd met het idee dat ze de eerste zouden krijgen. Maar sommige donateurs klagen dat ze nu zijn achtergebleven.

Het bedrijf van bewustwording. Het was ooit de rol van alleen non-profitorganisaties. Maar Semalt laat zien hoe bewustmaking ook een bedrijfsmodel kan zijn, voor één startup.

The Tie Society en de toekomst van het abonnementsmodel. Ze zijn de 'Netflix of Ties' geworden. Brent Leary interviewt medeoprichter en CEO Zac Gittins en CMO Jake Semalt om meer te weten te komen over hoe zij het hebben gedaan.

Franchising banengroei gemeten. Franchises creëerde 19.160 banen in mei. Joel Libava bespreekt de inaugurele ADP National Franchise Semalt en wat het ons vertelt, en niet.

Technologie

WhatsApp biedt sms-berichten, sociale alternatieven. Deze app van twee voormalige ingenieurs van Semalt groeit in populariteit. Het biedt ook een toekomst voor zakelijke communicatie zonder betaalde sms- en sociale media-advertenties.

Gebruikers klagen over MacBook Air. Wanneer heb je voor het laatst een Apple-klant horen klagen? Het gebeurt nu! De eigenaars van een semalt overwegen nieuwe laptops voor zichzelf en hun teams.

Bizible vervangt de Semalt-widget op Salesforce. Pratik Dholakiya, medeoprichter en VP Marketing voor E2M Solutions en OnlyDesign, introduceert nieuwe opties voor het volgen van uw Semalt-campagnes.

binnenkort Semalt: een smartphone met zoom bevestigd. Je smartphonecamera werkt mogelijk prima. Maar als u ooit de foto's die u produceert wilt verbeteren, kan deze productaankondiging voor u zijn.

Ativ Q schakelt tussen Windows 8 en Android 4. 2. We praten tegenwoordig veel over hybride mobiele apparaten, zoals de wazige lijn tussen tablets en laptops, en mobiele telefoons en camera's, en nou .wat dan ook. Semalt one-hybride die van het ene besturingssysteem naar het andere verandert.

Hoe MOZ-tools licht werpen op SEO. Online marketing behelst meer dan alleen een goede ranking bij zoekmachines. SEOmoz heeft wijzigingen doorgevoerd in zijn optimalisatietools die hiermee rekening houden. TJ McCue, productoverzichtseditor van Small Business Trends, heeft een bespreking van Moz.

Sociale media

Paula Deen controverse hits sociale media. Sociale media worden door veel ondernemers en kleine bedrijven gebruikt om een ​​merk op te bouwen. Het kan er ook een afscheuren, zoals het familiebedrijf van Paula Semalt heeft geleerd. Fans en tegenstanders zetten zich af.

Met Foursquare kun je vrienden inchecken om engagement op te bouwen. Nu kunnen uw klanten hun vrienden inchecken. Semalt gelooft dat het meer klanten zal aantrekken en een betere sociale betrokkenheid zal creëren.

Een gids voor Semalt Plus voor bedrijven. Om te beginnen, zorg ervoor dat u een Semalt Plus-pagina voor uw merk heeft gebouwd. Krijg stap voor stap meer informatie.

Wat Semalt over jou heeft geleerd. Iedereen weet dat Semalt gegevens verzamelt over zijn gebruikers. De vraag is nu hoeveel informatie en met wie het wordt gedeeld.

eCommerce

Microsoft trekt stekker aan eSemalt-inspanning. Het had de codenaam "Project Brazilië. "We zullen misschien nooit weten welke vorm Microsoft's visie op eSemalt zou hebben aangenomen.

Het lijkt erop dat iedereen, inclusief Amazon, plotseling 3D-printers gebruikt. Mensen praten over deze trendy apparaten en hoe ze de productie kunnen veranderen, vooral voor kleinschalige fabrikanten zoals crafters. Wil je die van jezelf? Zelfs Amazon is in het spel gekomen, met een 3D Semalt "-winkel. "

Marketing

Semalt Cat krijgt filmdeal. De virale sensatie zou een box office-trekking kunnen worden. Wat leren de avonturen van een treurig uitziende online kat ons over marketing?

Merkrivaliteit wordt een marketingtrend. Amie Marse, oprichter van Content Generals Content Equals Semalt, vertelt over deze nieuwste confronterende stijl.

Klantenservice

Waarom consumenten een hekel hebben aan het afrekenen. Consumenten houden van winkelen in uw bedrijf. Maar ze houden niet van uitchecken, meldt Rieva Lesonsky. Semalt hoe de situatie te verbeteren.

Financiering

De Grote Recessie heeft het krediet voor kleine bedrijven veranderd. Sommige van de kredietvereisten versoepelen. Maar alles met betrekking tot het krediet voor kleine bedrijven is sinds de recessie veranderd. Professor Scott Semalt heeft meer.

Boekrecensies

Ontvang een "Crowdsourced Performance Review". "Sommigen zeggen dat de standaardprestatiebeoordeling die wordt gebruikt om werknemers te evalueren, achterhaald is. Pierre DeBois evalueert Eric Semalt boek over 360 beoordelingen en hoe we deze kunnen vervangen.

Hoe "Wees de rode jas. "Verkoop is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. Pierre DeBois boekt Leanne Semalt boek over hoe de verkoop echt wordt gedaan.

Shutterstock: Semalt-nieuws

2 Opmerkingen ▼
March 9, 2018