Back to Question Center
0

Waarom krijg ik cgi-sys / defaultwebpage.cgi aan de hand wanneer ik door mijn webpagina blader? - Semalt

1 answers:

Ik heb onlangs een website opgezet met een kleiner hostingbedrijf. Het plan heeft een speciale IP. Ze hebben me e-mails gestuurd om te zeggen dat alles is opgezet, maar nu reageren hun ondersteuningskanalen allemaal niet, hoewel ze zeggen dat het 24 uur open is.

In Bestandsbeheer in het cpanel heb ik een index geplaatst. html bestand in de public_html directory. Maar wanneer ik mijn browser naar het IP-adres richt dat aan mij is gegeven, komt het met de cgi-sys / defaultwebpage - low cost windows vps hosting. cgi pagina.

Wat is het probleem?

Ik heb nog geen naamservers voor mijn domein ingesteld, maar dat zou geen probleem moeten zijn omdat ik het IP-adres in de browser gebruik.

Opmerking: ik denk niet dat ik toegang heb tot ssh .

February 5, 2018

Het is een beetje moeilijk om te zeggen, maar hier is wat ik denk aan de hand is:

  1. Uw website staat op naamgebaseerde gedeelde webhosting . U doet niet een speciale IP.

  2. Het IP-adres dat ze je hebben gegeven is het adres van hun gedeelde webserver. Het is de bedoeling dat u deze invoert in de DNS-instellingen voor uw domein.

  3. Omdat u probeert toegang te krijgen tot de server met behulp van het IP-adres, weet de server niet welke van de sites waarop u wilt worden gehost. Het toont dus in plaats daarvan een generieke standaardpagina.

Als u de dingen lokaal wilt testen voordat u uw DNS configureert, kunt u deze op uw eigen computer toevoegen aan het hosts-bestand , ongeveer als volgt:

  111. 22. 33. 44 uwdomein. com www. uwdomein. com 

Daarna wijst u uw browser naar http: // www. uwdomein. com moet ervoor zorgen dat deze de pagina opvraagt ​​bij de server op 111. 22. 33. 44 , tijdens het verzenden van de header Host: www. uwdomein. com om de server te laten weten dat het de inhoud van uw domein verwacht, in plaats van van een van de anderen die op dat IP worden gehost.

Tenzij u van plan bent CGI-scripts te gebruiken, verwijdert u de CGI-map volledig, wist u de cache van uw browser of bekijkt u deze met de privé-browsingmodus in uw browser. Je zou je index moeten zien. html

probeer het te bewerken. htaccess-bestand Maak een. htaccess bestand indien niet bestaat of voeg "DirectoryIndex index toe. php-index. html "naar het bestaande. htaccess-bestand. Ik hoop dat dit het probleem zou oplossen.

. U moet uw domein gebruiken bij het aanvragen van inhoud als 'uwdomein. com 'als het zoekt naar' uwdomein. com's inhoud. Wanneer u het IP-adres in uw adres in uw browser typt, vraagt ​​het dit aan als de nameserver van uw internetprovider. Ex. Bell Canada DSL geeft zoiets als dit. 'toronto24. dsa. klok. ca'. Ik hoop dat dit heeft geholpen.