Back to Question Center
0

Waarom krijg ik cgi-sys / defaultwebpage.cgi aan de hand wanneer ik door mijn webpagina blader? - Semalt

1 answers:

Ik heb onlangs een website opgezet met een kleiner hostingbedrijf. Het plan heeft een speciale IP. Ze hebben me e-mails gestuurd om te zeggen dat alles is opgezet, maar nu reageren hun ondersteuningskanalen allemaal niet, hoewel ze zeggen dat het 24 uur open is - barum bravuris 185 60.

In Bestandsbeheer in het cpanel heb ik een index geplaatst. html bestand in de public_html directory. Maar wanneer ik mijn browser naar het IP-adres richt dat aan mij is gegeven, komt het met de cgi-sys / defaultwebpage. cgi pagina.

Wat is het probleem?

Ik heb nog geen naamservers voor mijn domein ingesteld, maar dat zou geen probleem moeten zijn omdat ik het IP-adres in de browser gebruik.

Opmerking: ik denk niet dat ik toegang heb tot ssh .

February 5, 2018

Het is een beetje moeilijk om te zeggen, maar hier is wat ik denk aan de hand is:

  1. Uw website staat op naamgebaseerde gedeelde webhosting . U doet niet een speciale IP.

  2. Het IP-adres dat ze je hebben gegeven is het adres van hun gedeelde webserver. Het is de bedoeling dat u deze invoert in de DNS-instellingen voor uw domein.

  3. Omdat u probeert toegang te krijgen tot de server met behulp van het IP-adres, weet de server niet welke van de sites waarop u wilt worden gehost. Het toont dus in plaats daarvan een generieke standaardpagina.

Als u de dingen lokaal wilt testen voordat u uw DNS configureert, kunt u deze op uw eigen computer toevoegen aan het hosts-bestand , ongeveer als volgt:

  111. 22. 33. 44 uwdomein. com www. uwdomein. com 

Daarna wijst u uw browser naar http: // www. uwdomein. com moet ervoor zorgen dat deze de pagina opvraagt ​​bij de server op 111. 22. 33. 44 , tijdens het verzenden van de header Host: www. uwdomein. com om de server te laten weten dat het de inhoud van uw domein verwacht, in plaats van van een van de anderen die op dat IP worden gehost.

Tenzij u van plan bent CGI-scripts te gebruiken, verwijdert u de CGI-map volledig, wist u de cache van uw browser of bekijkt u deze met de privé-browsingmodus in uw browser. Je zou je index moeten zien. html

probeer het te bewerken. htaccess-bestand Maak een. htaccess bestand indien niet bestaat of voeg "DirectoryIndex index toe. php-index. html "naar het bestaande. htaccess-bestand. Ik hoop dat dit het probleem zou oplossen.

. U moet uw domein gebruiken bij het aanvragen van inhoud als 'uwdomein. com 'als het zoekt naar' uwdomein. com's inhoud. Wanneer u het IP-adres in uw adres in uw browser typt, vraagt ​​het dit aan als de nameserver van uw internetprovider. Ex. Bell Canada DSL geeft zoiets als dit. 'toronto24. dsa. klok. ca'. Ik hoop dat dit heeft geholpen.