Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google wordt beschouwd als een SEO-kampioen bij de meeste bedrijvenoptimaliseren voor deze zoekmachine. Niettemin, de SEO-strategie die Google gebruikt, neigt ernaar die te evenaren die is overgenomen door Bing, endaarom, het verhogen van de vraag of organisaties moeten optimaliseren voor Bing SEO ook. Yahoo en Bing domineren ongeveer30 procent van het marktaandeel, en dus kunnen ze niet worden onderschat met betrekking tot optimalisatie - tour chile. SEO ranking parameters voorGoogle en Bing hebben verschillende punten van zorg en verschillen.

De volgende factoren, gesuggereerd door Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, onderscheid Google van Bing:

Waarom is Bing een probleem om zich zorgen over te maken?

Optimaliseren op Bing geeft je een concurrerend voordeel sinds het merendeel van debedrijven overwegen om alleen voor Google te optimaliseren. Bing en Yahoo domineren momenteel een 30% van de zoekopdrachten en geven je daarmee eenom potentiële klanten te werven, die uw concurrenten misschien negeren.

Met behulp van Bing en Yahoo kan ook iemand toegang krijgen tot demografische gegevens vanmensen die om verschillende redenen minder geneigd zijn om Google te gebruiken. Dit is afhankelijk van de doelgroep, ook delen van het landals huishoudens. Aangezien Google regelmatig updates uitvoert, is het bedrijf altijd in staat om de inhoud te verspreidenvoor een breed publiek op Yahoo en Bing, omdat het ernaar streeft om zichzelf aan te passen aan Google-updates.

Hoe verschilt Google SEO van Bing SEO?

Gaan volgens een recente analyse van SearchMetrics, hieronder staan ​​enkele van de belangrijke factoren voor de ranking van Bing SEO:

  • Topbedrijven zijn doorgaans hoger gerangschikt dan in het geval van Google.
  • Sociale signalen zijn nauw met elkaar verbonden hogere ranglijsten.
  • Backlink-nummers tonen nauwe associaties met een hogere rangorde.
  • Kwaliteit en relevante inhoud zijn van cruciaal belang met betrekking tot zoekranglijsten.
  • Technische parameters van één pagina hebben een belangrijke rol..

De expert van Semalt geeft ook een verklaring voor het bovenstaandefactoren in aanvulling op anderen die u zou moeten overwegen bij het optimaliseren voor Bing.

1. Type website en merkpartities

In tegenstelling tot Google ondervindt Bing geen problemen wanneeronderscheidende merken van gelieerde concurrenten. Bing is ook voorstander van oude platforms met officiële domeinlabels zoals .edu of .govimplicerend dat Bing zich concentreert op resultaten die als relevant worden beschouwd.

2. Sociale indicatoren

In vergelijking met Google legt Bing de nadruk op indicatoren voor sociale mediawat resulteert in meer tweets, shares en likes voor strategisch gepositioneerde resultaten. Google moet nog sociale platforms integrerenhun zoekresultaat succesvol.

3. Backlinks

In tegenstelling tot Google, is het zo dat een pagina zijn positie in de index van Bing behoudt.het is vereist om minimaal één externe link te hebben.

4. Locatie en inhoud

Kwaliteit en relevantie van inhoud resulteren in een hogere ranking voor zowel Bingen Google, maar de eerste is beter bemand om sites te herkennen die flash toepassen, wat niet bestaat in Google. Bing keert ook terugresultaten van kleine ondernemingen terwijl Google zich richt op gevestigde bedrijven.

5. Technische parameters

Met betrekking tot interne pagina's met een hoge rangorde heeft Bing een sterke relatie metstartpagina's vergeleken met Google. Bing is ook afhankelijk van trefwoorden in metatags en paginatitels, terwijl Google meer instinctief isbetreffende het perspectief van een pagina.

Conclusie

U moet rekening houden met de verschillen tussen de rankingfactoren van Google en Bingvoordat u beslissingen neemt die zijn gericht op het verbeteren van de positie van uw site op beide zoekmachines.

November 30, 2017