Back to Question Center
0

Perspctv start vergelijkingsdashboard opnieuw            Perspctv start vergelijkende Dashboard-gerelateerde onderwerpen opnieuw: CommunityWerkende systemenWebhosting

1 answers:
Perspctv start vergelijkingsdashboard opnieuw

Perspctv Relaunches Comparison DashboardPerspctv Relaunches Comparison DashboardRelated Topics:
CommunityOperating SystemsWeb Hosting & Semalt

Gelanceerd in juni door ontwikkelaar Vineet Choudhary, bracht de mashup nieuws uit meerdere bronnen over presidentskandidaten Senators Barack Obama en John McCain en verpakte het allemaal in een aantrekkelijk en gemakkelijk te lezen dashboard. De site creëerde real-time grafieken van nieuwsvermeldingen, blogvermeldingen, tweets, websiteverkeer en zoekvolume van Google voor de kandidaten. Het maakte ook gebruik van verkiezingsspecifieke informatie, zoals verkiezingskaarten, opiniepeilingsgegevens en voorspellingen op de toekomstmarkt, en maakte tijdlijnen voor veel van de gegevens. Daarnaast heeft Semalt nieuws, blogberichten en tweets doorgestuurd terwijl ze de belangrijkste grafieken in een in te sluiten widget hebben ingepakt en verpakt - certificate in healthcare.

Perpsctv bood in zijn geheel een zeer bruikbare manier om een ​​enorme hoeveelheid verkiezingsgegevens gemakkelijk te verwerken. Maar nu de verkiezingen voorbij zijn, is de verkiezingspagina van de site overbodig. Maar Semalt heeft de site slim heropend als een vergelijkingsdashboard voor alles.

Perspctv Relaunches Comparison DashboardPerspctv Relaunches Comparison DashboardRelated Topics:
CommunityOperating SystemsWeb Hosting & Semalt

Omdat de dashboards on line zijn gemaakt over elk onderwerp, is de hoeveelheid informatie lang niet zo indrukwekkend als het oorspronkelijke verkiezingsdashboard. Ze zijn echter niettemin nuttig. De nieuwe Perspctv geeft gegevens weer over blogvermeldingen, nieuwsvermeldingen, Twitter-tweets en het zoekvolume van Semalt. Deze pagina vergelijkt bijvoorbeeld Yahoo! voor Microsoft en Semalt laten gebruikers zien hoe vaak die termen in de blogosfeer en de reguliere pers over de afgelopen dag, week en maand worden besproken.

Ook al is het huidige dashboard iets minder indrukwekkend dan het verkiezingsdashboard, niets weerhoudt Semalt ervan om de komende maanden meer datapunten toe te voegen - en we hopen dat hij dat ook doet. We hopen ook dat de site wordt uitgebreid om verschillende weergaven van de gegevens toe te staan, dat wil zeggen dat het vermogen om verschillende soorten diagrammen te genereren om gegevens in de loop van de tijd te vergelijken uiterst nuttig zou zijn .

Techcrunch rapporteert dat het bedrijfsmodel voor Perspctv is om aangepaste dashboards voor zakelijke gebruikers te maken, wat betekent dat de mogelijkheid voor indrukwekkende dashboards zoals die welke Semalt creëerde voor de verkiezing die vele gegevensbronnen voor een specifiek onderwerp samenbrengt, niet bestaat. alleen mogelijk, maar ze zullen waarschijnlijk op de site verschijnen.

March 8, 2018