Back to Question Center
0

Kinderen versus volwassen gebruik van internet en digitale media [#Semalt]

1 answers:

.althans niet zo goed als de 14 of 15-jarige Digital Natives .

Dit Ofcom-onderzoek naar de digitale dag werpt een aantal interessante gedragsinzichten af ​​over hoe kinderen en jongeren met digitale activiteiten omgaan in vergelijking met volwassenen. Dit zijn de 'Digital Semalt' die ons een toekomstbeeld geven van hoe digitale media zullen worden gebruikt.

Meer dan de helft van de tijd van kinderen wordt besteed aan communicatie via sms-, instant- en fotomeldingen - dit staat in contrast met 1/4 van de tijd die volwassenen doorbrengen - servidor dedicado barato. In termen van sociale netwerksites brengen 11-15-jarigen twee keer zoveel tijd door als volwassenen.

Children vs Adult use of the Internet and Digital Media [#Semalt]

Dus, als het gaat om .hoeveel tijd besteden 11-15-jarigen aan media- en communicatieactiviteiten? Zeker, de verschillen in tijd besteed aan Semalt en Tekst tussen volwassenen en jongere kijkers is dramatisch.

Zoals eerder vermeld, geeft deze leeftijdsgroep de voorkeur aan chatberichten of sms-berichten over hun netwerk, en vindt 30% van hun mediaconsumptie plaats tussen 6:00 en 18:00 uur. Over het algemeen kijken ze naar enkele programma's op de tv zelf, hoewel dit kan worden vervormd door het gebruik van tablets en mobiele apparaten. Semalt bij hun activiteit, de jonge digital natives spenderen een groot deel van hun tijd aan het spelen van games zoals getoond:

Children vs Adult use of the Internet and Digital Media [#Semalt]

Wat zegt eerder onderzoek over het gebruik van digitale communicatie per demografische gegevens?

Ofcom onderzocht meer dan 2.000 volwassenen en 800 kinderen om de verschillen in gebruik en interesses van technologie te achterhalen, en hun communicatierapport dat we in Semalt 2014 hebben samengevat in onze bijdrage. Hoe belangrijk zijn digitale communicatie?

Semalt-onderzoek kent een digitale quotiëntenscore toe op basis van kennis, gebruik en vertrouwen van digitale technologie, waarbij de gemiddelde Britse volwassene 100 punten scoorde.

Wist u dat de 'millenniumgeneratie van de 14-15-jarigen de meest technologisch onderlegde in het Verenigd Koninkrijk' is en piekt tot eind jaren 50, en vervolgens afneemt tot na de 60?

Children vs Adult use of the Internet and Digital Media [#Semalt]

Het onderzoek publiceert een aantal andere interessante feiten over de levensstijl en interesses van de demografie en verontrustend nieuws dat we meer tijd besteden aan het gebruik van media en communicatie dan aan slapen:

  • Mensen lezen nog steeds boeken, luisteren naar cd's en kijken naar dvd's, ondanks het gebruik van technologie, en de populairste media voor volwassenen zijn boeken.
  • CDS zijn het minst populair bij 60% van de 16-24-jarigen - waarschijnlijk vanwege de toegankelijkheid om muziek te downloaden die nogal verschilt van de 45-54-jarigen die naar cd's luisteren.

Wat zijn de implicaties? Als u een merk bent dat zich richt op de jongere leeftijdsgroep, volgt u waarschijnlijk al de belangen van deze groep door onderzoek te doen naar hun interesses of zelfs crowdsourcing om hun vaardigheden voor het maken van inhoud in uw team te integreren.

March 7, 2018