Ik kan met trots zeggen dat ik de Amerikaanse droom heb geleefd. Ik ben geboren in St. Petersburg, Rusland, maar mijn familie emigreerde naar de Verenigde Staten toen ik acht jaar oud was. Mijn ouders wilden een beter leven voor onze familie - vacuum pump design calculation. Ze wilden me kansen geven die ze nooit hadden.

Vanwege hun offers kon ik mijn eerste bedrijf beginnen, de startup-accelerator, Ciplex - nu Coplex - toen ik 17 was. Na mijn studie verhuisde ik mijn bedrijf naar Los Angeles. In 2011 was Coplex gegroeid tot $ 4 miljoen aan jaaromzet. En vorige maand kondigden we aan dat we zouden fuseren met Tempe, Arizona gevestigde beleggingsonderneming AZ Crown Investments.

In de loop der jaren heb ik meerdere bedrijven opgericht en kon ik dat betere leven opbouwen. Nu ben ik zelf een vader. Hoe geef ik mijn kinderen een beter leven? Hoe draag ik bij aan de volgende generatie ondernemers?

Ik weet dat ik niet de enige ouder ben die zich in deze positie bevindt. Hier leest u hoe u de nodige ondernemersvaardigheden bij uw kinderen kunt inbrengen:

1. Creativiteit vieren.

Denk aan de beroemdste ondernemers: Mark Zuckerberg, Bill Gates en Steve Jobs. Alle innovators die de universiteit verlieten en hun eigen bedrijf begonnen. Hoewel dit extreme verhalen zijn, laat dit zien dat universiteit in het verleden niet altijd de plek was voor het innovatieve.

Gelukkig komen instellingen buiten de gebaande paden te denken. Uit onderzoek van KudosWall uit december 2017 bleek namelijk dat creativiteit de nummer één eigenschap is waarop universiteitsaccreditiemedewerkers nu zoeken in aanvragers.

"Vroeger werd het succes van jonge mensen gemeten naar de verwachtingen van de instellingen," zei Jag Vootkur, de oprichter en CEO van de online cv-maker KudosWall. "Ze wilden mensen die door hoepels konden springen, maar dat schept schapen, geen leiders."

Zoek manieren om creativiteit bij uw kinderen te bevorderen. Dat wil niet zeggen dat ze artistiek moeten zijn, maar dat ze moeten worden aangemoedigd om conventies in vraag te stellen. Laat uw toekomstige ondernemers weten dat het acceptabel is om nieuwe methoden en processen uit te proberen. Hierdoor kunnen ze vaardigheden ontwikkelen die hun innovatie ondersteunen.

2. Fout opnieuw definiëren.

Faalangst is een van de meest voorkomende moordenaars van het ondernemerschap. Velen zien falen als een fout en niet als iets van waarde. De waarheid is dat falen jongeren veel leert over wie ze werkelijk zijn. Het laat hen zien hoe ze stress kunnen overwinnen en zelfverzekerd kunnen blijven.

Na het werken met talloze startups is één ding ongelooflijk duidelijk geworden: iteratie is de sleutel. En dat geldt ook voor het opgroeien. Wanneer uw kinderen naar beneden vallen, loop ze dan door elke leermogelijkheid.

Stel hen vragen om hen te helpen de situatie te herdefiniëren. Als uw kind bijvoorbeeld een spellingstest niet doorstaat, help hem dan de studiemethode te onderzoeken. Hebben ze cuekaarten gebruikt? Hebben ze hardop geoefend? Laat ze dan hun gevoelens over de situatie uiten. Dit zal u en uw kind helpen bij het ontwikkelen van een nieuw plan voor de volgende test.

3. Verdien geld.

Games, zoals Monopoly, zijn ontworpen om kinderen over geld te leren. Het kopen van hotels op een speelbord is echter geen realistische weergave. Daarom moeten kinderen al vroeg inzicht krijgen in het beheren van geld.

Ga verder dan hen een vergoeding te geven. Geef ze ook een budget. Maak uitstapjes waar uw kinderen naar een winkel gaan met een bepaald bedrag en een lijst met items. Laat ze dan de beste manier bedenken om hun geld te rangschikken.

4. Bouw hun geloofsbrieven op buiten school.

Grote ondernemers kunnen hun sterke kanten op meerdere situaties toepassen. Ze kunnen bedrijven in verschillende industrieën bouwen en verschillende markten bereiken omdat ze over een sterke basis aan vaardigheden beschikken.

Vertrouw niet alleen op school om de vaardigheden van je kinderen te ontwikkelen. Moedig ze aan om deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten, zodat ze verschillende manieren kunnen zien om hun natuurlijke krachten te gebruiken.

Bijvoorbeeld, als uw kind een natuurlijk atletisch vermogen heeft, zijn er activiteiten buiten de sport die hen kunnen helpen hun volledige potentieel te realiseren. Ze kunnen zich aanmelden voor Habitat for Humanity en andere manieren zien om hun fysieke kracht, uithoudingsvermogen of behendigheid te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat ze zich niet in een identiteit nestelen.