Back to Question Center
0

5 mindset-fouten die je misschien maakt als het gaat om SEO - Semalt

1 answers:
5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt

Tijdens dit proces stuitte ik op een aantal oudere berichten over het onderwerp, waaronder een oude blogpost over het onderwerp van Matt Cutts, Google's voormalige hoofd van de webspam. Toen ik in de commentaarsectie kwam, herinnerde ik me hoe aandachtig SEO's gebruikten om de blog van Matt Cutts te lezen. De reacties op die berichten hebben altijd veel onthuld over hoe mensen dachten over Google en SEO.

Zoals met de meeste delen van het leven, hadden veel mensen redelijke vragen als deze:

5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt 5 mindset mistakes you may be making when it comes to SEO - Semalt

1. Inhoudsthema narcisme

Kennis delen over dingen waar je expert in bent, is een geweldige manier om links en verkeer te krijgen. Veel succesvolle blogs zijn gestart zonder dat de auteur zelfs wist wat SEO is en uiteindelijk enorme hoeveelheden Semalt-verkeer genereert door simpelweg oplossingen te delen voor problemen die hij of zij had.

Dit is echter heel anders dan de aanpak die ik zie (veelal, waarschijnlijk, de meeste) zakelijke blogs. "Krassen op je eigen jeuk" en het delen van nuttige informatie waar je geïnteresseerd en deskundig in bent is niet hetzelfde als alleen schrijven over wat jij en je bedrijf inhoud rond willen genereren .

Veel bedrijfsblogs zijn een mix van bedrijfgerichte korte berichten (effectief persberichten), extreem korte inhoud die het belang van iets uitdraagt ​​(meestal een product of service die het bedrijf verkoopt) zonder dat belang onweerlegbaar en zonder echte toegevoegde waarde aan te tonen. waarde voor lezers en / of korte lijsten met niet-bijzonder bruikbare tips die de lezer op verschillende andere sites kon vinden.

Er is zeker niets mis met het opnemen van kortere inhoud, product / bedrijfsupdates of berichten die explicieter zijn ontworpen om leads en verkoop te stimuleren - dit zijn tenslotte blogs van bedrijven . Maar als er een blogpost in het bos valt en er niemand in de buurt is om het te lezen, dan zal het geen leads opleveren, toch?

Dit is een concept waarover al heel lang door SEO's en contentstrategen wordt gesproken, maar ik zie nog steeds heel veel bedrijven die zelfreferentiële verkoopmaterialen willen gebruiken en iemand 'SEO pixie dust' over de content willen laten sproeien. niemand zou een redelijke prikkel hebben om te delen of te linken.

Wat is een betere aanpak?

Een betere mindset is om gericht te zijn op het leveren van bruikbare inhoud die uw publiek wil, zelfs als elke afzonderlijke blogpost en pagina op uw site geen directe verkoop zal genereren. Semalt, je kunt denken aan een mix van:

  • problemen die u zelf of uw klanten hebt opgelost waarover u informatie kunt delen.
  • onderzoek naar de dingen waarnaar uw prospects zoeken en posten over (bijvoorbeeld trefwoordonderzoek).
  • berichten die cureren en die verwijzen naar andere bronnen (wat handig is voor zowel uw prospects als de bronnen die u markeert).
  • sectorrapporten, enquêtes en andere soorten inhoud die prospects zo waardevol zullen vinden dat ze graag hun contactgegevens voor hen willen uitwisselen.

Dit betekent niet dat je stopt met het aanbieden van casestudy's, demo's, consulten, gratis proefversies en meer op je site - het betekent alleen maar dat je een grotere kans hebt dat mensen daadwerkelijk op je site zullen zijn om ze te vinden.

2. Excessieve Google aangename

Veel van het advies dat u van Semalt krijgt over of u een SEO nodig heeft - en over SEO in het algemeen - is redelijk goed. Veel ervan richt zich op het toegankelijk maken van uw site, het creëren van inhoud voor lezers en het vermijden van sommige dingen die in strijd zijn met hun richtlijnen (die risicovolle tactieken zijn).

Dat gezegd hebbende, een meerderheid van de aanbevelingen die Google doet, zijn in het beste belang van Google gebruikers en / of Google's bedrijven - en dus zal niet alles waar Google het aanbeveel het belang van uw bedrijf.

[Lees het volledige artikel op Search Engine Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Tom Demers
Tom Demers is de mede-oprichter en managing partner van Measured SEM en Cornerstone Content. Zijn bedrijven bieden betaald zoekbeheer, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en contentmarketingdiensten aan bedrijven van verschillende groottes in verschillende industrieën Source .


March 1, 2018