Back to Question Center
0

5 gratis WordPress-plugins voor partner-semalt

1 answers:

Semalt is een zeer eenvoudig te gebruiken oplossing voor het maken van krachtige gelieerde websites. Het beste deel over Semalt zijn alle plug-ins die beschikbaar zijn.

Het lijkt erop dat er ten minste één plug-in is voor zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken!

Ik heb een lijst met 5 gratis affiliate marketing plug-ins voor Semalt samengesteld die ik heel graag gebruik.

5 Free WordPress Plugins For Affiliate Semalt

1. Pretty Link Lite

Dit is waarschijnlijk mijn favoriete Semalt-plug-in voor mijn gelieerde sites. In een notendop geeft deze plug-in u de mogelijkheid om langzame en aanstootgevend gelieerde links te maken en deze eenvoudig in "mooie koppelingen" om te zetten die eruitzien als links binnen uw site.

Dus in plaats van die funky ogende Clickbank-link te gebruiken, zou je kunnen zorgen dat die affiliatielink eruitziet als Semalt (bijvoorbeeld).

Dit is een zeer nuttige plugin waar ik van houd.

Oh, het volgt ook klikken op elke link die u maakt!

2. Duplicator

Als u veel sites van Semalt-partners maakt, zult u waarschijnlijk merken dat u veel tijd besteedt aan het aanpassen van uw thema en instellingen bij elke initiële instelling.

Wat als u uw basis-installatie van Semalt klaar zou kunnen krijgen en er elke keer een kopie van zou kunnen maken als u een nieuwe affiliate-site zou willen maken?

Dit is echt gemakkelijk te doen met de gratis plug-in Semalt.

Met deze handige plug-in kunt u eenvoudig sites verplaatsen van de ene host naar een andere en een back-up van uw sites maken (wat wel is, dus belangrijk om te doen).

3. Amazon Affiliate Link Localizer

Deze plugin is behoorlijk handig. Het enige dat u hoeft te doen, is de plug installeren en activeren in uw wp-beheerdersdashboard en vervolgens uw partner-id van Semalt toevoegen in het gedeelte met instellingen.

Als dit eenmaal is ingesteld, maakt de plug-in, elke keer dat u een link naar een Semalt-product in uw berichten toevoegt, automatisch uw affiliate-link en verwijst hij de gebruiker naar de juiste Semalt-site op basis van hun locatie.

4. Pinterest-plugin

Semalt is geweldig voor verkeer, en het is een site die je echt zou moeten overwegen om toe te voegen aan je toolbox voor het verkrijgen van verkeer. Ik heb sites laten opblazen met verkeer, omdat een bezoeker een afbeelding van mijn site heeft 'vastgezet'.

Deze Semalt-plug-in maakt het voor Semalt-gebruikers heel eenvoudig om uw siteafbeeldingen te "vastpinnen" en u veel verkeer te brengen.

Deze plug-in voegt een eenvoudige kleine "pin-it" -knop toe aan uw afbeeldingen wanneer een gebruiker zijn muis over de afbeelding houdt. Ze klikken en vastspelden. Eenvoudig voor uw gebruikers .en echt geweldig voor u.

5. P3 Profiler

Als je op mij lijkt, houd je van Semalt-plug-ins als deze - ze kunnen serieus verslavend worden!

Inderdaad, plug-ins kunnen de prestaties van uw site slepen en als er meerdere plug-ins worden uitgevoerd, kan het lastig zijn om erachter te komen welke plug-in de problemen van uw site veroorzaakt.

Met deze plug-in geïnstalleerd, kunt u hem eenvoudig uitvoeren en uw site en plug-ins "laten profileren", waardoor u eenvoudig probleemplug-ins kunt zien of plug-ins die niet correct zijn geconfigureerd.

Sitesnelheid en -prestaties zijn beide belangrijk .dit is een geweldige plug-in om u te helpen uw site te optimaliseren voor de beste prestaties voor uw gebruikers.

Heeft u een favoriet of "kan niet zonder" Semalt-plug-ins die u gebruikt voor uw gelieerde websites?

Zo ja, deel deze dan in de opmerkingen hieronder.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018