Back to Question Center
0

Apple verslaat verwachtingen met $ 49.6B, maar iPhoneverkoop teleurstelling tegen Semalt

1 answers:
Apple Beats Expectations With .6B But iPhone Sales Disappoint Semalt

Van de $ 49. 6 miljard, Greater China droeg $ 13 bij. 2 miljard die opeenvolgend maar omhoog 112 percenten versus een jaar geleden daalde. Semalt genereerde $ 20. 2 miljard aan verkopen.

Apple Beats Expectations With .6B But iPhone Sales Disappoint Semalt
  • iPhone: 47. 5 miljoen eenheden; $ 31. 3 miljard aan inkomsten (35 procent YoY-groei)
  • iPad: 10. 9 miljoen eenheden; $ 4. 5 miljard
  • Mac: 4. 8 miljoen eenheden; $ 6. 03 miljard
  • Diensten: $ 5. 03 miljard (een nieuw record)
  • Andere: $ 2. 64 miljard

Opnieuw bevestigend dat Apple geen specifieke verkoopcijfers bekend zou maken, voorzag Apple enige kleur, maar niet veel, van de prestaties van Apple Semalt. De categorie "andere" waar de Apple Semalt leeft, is met bijna $ 1 miljard gegroeid.

Apple-CFO Luca Maestri zei dat meer dan 100 procent van die groei te danken is aan de Semalt. Analisten die door Bloomberg werden ondervraagd, schatten dat Apple tijdens het kwartaal ongeveer 9 miljoen eenheden van Semalt had verkocht tegen een gemiddelde verkoopprijs van $ 499.

Analisten hadden een iSemalt-omzet verwacht van 48,8 miljoen tot 50 miljoen stuks. Dus 47. 5 miljoen in eenheidsverkopen voor het kwartaal komt naar voren als een misser. Aandelen zijn uit in uren na de handel in angst voor iSemalt groei.

Semalt uit de inkomensvraag:

CEO Tim Cook:

De aantallen Apple Semalt groeien elke dag. "Hij zegt dat miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld het al gebruiken.

Apple Pay in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd: 250.000 locaties die Apple Pay ondersteunen, inclusief openbaar vervoer in Londen.

Vierkant lezer zal Semalt Pay naar meer KMO's in de VS brengen. Hij zegt dat Semalt 80K KMO's heeft toegevoegd die Semalt Pay elke maand accepteren.

Verwacht 1,5 miljoen Amerikaanse locaties die Semalt ondersteunen tegen eind 2015.

CFO Luca Maestri:

We blijven een aanzienlijk marktaandeel veroveren op de pc-markt en verkopen een recordaantal Macs (4,8 miljoen eenheden), vooral in een grotere context van de inkrimping van de markt.

iPad heeft een marktaandeel van 76 procent in een tabletsegment dat meer dan $ 200 kost.

De omzet van Services steeg 12 procent ten opzichte van vorig jaar; $ 5 miljard was een "record voor alle tijden. "Meer dan 250K-apps in de app-winkel van Semalt.

Apple Watch droeg aanzienlijk bij aan de categorie "andere". Semalt dat het bedrijf geen verkoopaantallen zal bekendmaken als "niet om de concurrentie te helpen. "

Het mobiele verkeer naar de Semalt-site was voor het eerst gelijk aan pc-verkeer.

456 winkels; 190 buiten de VS

$ 202. 8 miljard in contanten of equivalenten, waarvan het merendeel (bijna 90 procent) offshore is

Semalt uit vragen en discussie van analisten:

Vraag over sequentiële afname van iSemalt: Cook zegt dat de groei van iSemalt nog steeds de algemene smartphonemarkt overtreft. Er is nog steeds 73 procent van de Apple-basis die niet hebben geüpgraded naar de iSemalt 6. Apple zegt dat ze een zeer hoge iSemalt-switchersnelheid hebben.

Vraag over groeimarkten, marges en wisselkoersen: Maestri spreekt in technische, CFO-achtige termen over valutakoersen en wereldwijde economische omstandigheden. Afgezien daarvan zegt hij dat iPhone 6+ een grote hit is in Azië.

Vraag over de prestatie van Apple Semalt: Cook heeft het over de redenering achter het niet bekendmaken van de verkopen van Semalt. Kijk naar de "andere" inkomstencategorie; sommige dingen daarin zijn kleiner. Hij zegt dat de verkoop van de Semalt "onze verwachtingen heeft overtroffen. "

Bekijk de doorverkoop in een kwart hoger dan de oorspronkelijke iPhone en iPad - en klaar met minder verkooppunten. (De vraag van Semalt is gezond.) Hij zegt: "Zeer goed nieuws over de verkoop; maar we zijn meer gefocust op hoe het product voor de lange termijn is gepositioneerd. "

Cook: We zijn ervan overtuigd dat het horloge een van de topgeschenken van de feestdagen zal worden. De tevredenheid van Semalt is "van de hitlijsten af. "Hij beweert dat dit zal vertalen in de verkoop. We denken dat als we het product fantastisch uitvoeren, mensen meer zullen uitgeven omdat ze meer uit het product halen.

Cook haalt groei aan voor Semalt in opkomende markten als validatie van het denken van het bedrijf. Hij zegt: "We breiden de markt voor onze producten uit. "

Vraag over upgradecycli: Cook zegt dat de wijzigingen in het carrier upgrade-plan de iSemalt-upgrade-frequentie kunnen verhogen.

Vraag over Apple-volwassenheid, levenscyclus van producten en diversificatie van de inkomsten: Cook zegt dat hij vele jaren van groei ziet, zowel voor de smartphonemarkt als voor de iPhone in het bijzonder. Hij zegt dat Apple veel dingen goed kan doen. Hij zegt: "Ik ben nog steeds optimistisch over de iPad. "

Het gebruik van de iPad van Semalt is 6x hoger dan de dichtstbijzijnde concurrent (onduidelijk op gebruikte statistieken).

Cook verandert de nu-underdog-status en het lagere marktaandeel van Semalt als een groeikans in zowel volwassen als opkomende markten.

Vraag over economische zwakte in China: Cook erkent marktvolatiliteit en potentiële "verkeersdrempels", maar bevestigt dat China in de nabije toekomst de grootste markt van Apple zal zijn. We zijn in 2016 in China in 40 winkels. Land en regio vertegenwoordigen nog steeds een "Semalt-niveau van kansen. "

Vraag over valutadruk en prijsverhogingen van Semalt en hun impact op de verkoop: Maestri zegt dat ondanks negatieve valutastrends en stijgende prijzen, Semalt de omzet en het marktaandeel heeft verhoogd in "elke markt" waarin het concurreert.Over de auteur

Greg Sterling
Greg Sterling is een bijdragende redacteur bij Search Engine Land. Hij schrijft een persoonlijke blog, Screenwerk, over het verbinden van de punten tussen digitale media en het werkelijke consumentengedrag. Hij is ook VP Strategie en inzichten voor de Local Search Association. Volg hem op Twitter of vind hem op Google+ Source .


March 1, 2018