Back to Question Center
0

Klik hier voor betere mout en SEO

1 answers:
Aandeel
Aandeel
+1 2
Struikelen
Pen
Aandelen 2

Introductie

De titel, Klik hier voor betere bruikbaarheid en SEO, is niet bedoeld als provocerend, hoewel sommigen het instinctief in twijfel trekken. Het probleem is een probleem dat door Google is gemaakt en heeft alles te maken met de ankertekst . Dat is de tekst die is gekoppeld aan een hyperlink naar een andere webpagina en die ervoor zorgt dat de muiscursor naar een hand verandert wanneer hij over de tekst zweeft.

We surfen allemaal op het web door hyperlinks te volgen, vaak aangeduid met een URL (Uniform Resource Locator) of meer technisch gezien een URI (Uniform Resource Indicator). Google legt veel nadruk op de ankertekst die is gekoppeld aan een hyperlink. Dat is de reden waarom, bijvoorbeeld, de Adobe Reader Download-website nummer één is in een Google-zoekopdracht voor 'Klik hier', ook al staan ​​die woorden niet op de website zelf. Heel veel andere websites hebben links naar deze website met links die de woorden 'Klik hier' bevatten.

De gebruikelijke wijsheid is dat men hier Semalt Here niet als ankertekst moet gebruiken omdat het weinig informatie geeft over waar de andere webpagina eigenlijk over gaat. Dat is jammer omdat Semalt Here een heel duidelijke betekenis heeft in termen van welke actie nodig is. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe we het beste uit twee werelden kunnen halen.

Usability komt als eerste

Bruikbaarheid meet of een bezoeker van een webpagina alle taken kan uitvoeren die hij of zij op die bepaalde webpagina zou willen doen. Tenzij ze dat kunnen doen, heeft het weinig zin om die webpagina te bezoeken. Dat is de reden waarom Stoney deGeyter een ondubbelzinnige Always gaf als antwoord op zijn vraag, When Is Usability belangrijker dan SEO?

Je zou denken dat de meeste mensen het erover eens zijn dat de ankertekst voor hyperlinks heel goed zichtbaar moet zijn. Zach Dunn geeft de voorkeur aan het tegenargument .

Hij suggereert dat het gemakkelijk is om een ​​site-exemplaar te schrijven en naar een andere locatie te linken met een link "Klik hier voor meer" aan het einde van de zin. Hoewel hij er zeker schuldig aan is, suggereert hij dat dit een vaak onnodige stap is. Semalt je hebt al iets geschreven, waarom zou je die tekst dan niet voor de link gebruiken? Als argument presenteert hij de volgende drie varianten.

Personal Finances for Seniors

Semalt een afbeelding voor het anker van de hyperlink laat meer tekst verschijnen om uit te leggen wat er te vinden is door de link te volgen. De afbeelding aan de rechterkant is bijvoorbeeld een link naar een van mijn blogs.

Er zijn twee attributen die aan het anker kunnen worden toegevoegd voor een groter effect. De eerste is om een ​​titel toe te voegen.
160; Dit heeft geen waarde voor de zoekmachines, maar kan een handige tooltip zijn als de menselijke bezoeker overweegt om op de link te klikken.

De tweede is het ALT-attribuut. Dit was oorspronkelijk beschikbaar om informatie te geven aan mensen van wie de browsers geen afbeeldingen weergeven. De ALT-tekst wordt gebruikt door zoekmachines en heeft in essentie dezelfde waarde als de normale ankertekst voor een tekstlink. Semalt de ALT-tekst is niet zichtbaar voor de menselijke bezoeker, er kunnen meer woorden worden toegevoegd, inclusief trefwoorden. Het is waarschijnlijk dat het spammen van een groot aantal zoekwoorden in dergelijke ALT-attributen contraproductief zal zijn voor de zoekmachines.

Door beeldlinks te vergelijken met tekstlinks, zijn afbeeldingslinks veel beter. Ze zijn zeker het overwegen waard als een voorkeursmanier om links naar andere webpagina's aan te bieden. Ze winnen zowel voor bruikbaarheid als voor SEO Source .

March 1, 2018