Back to Question Center
0

Mix It Up: 75 Content Ideas To Visitors Semalt

1 answers:
Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Ongeacht of u het eens bent met het sentiment, inhoud is ontegensprekelijk een belangrijk onderdeel van elke goed afgeronde webmarketingcampagne. U kunt niet slagen in online marketing zonder inhoud. Periode.

Maar wanneer we 'inhoud' horen, denken we vooral aan tekst (bijvoorbeeld een blogpost). Tekst-alleen inhoud is geweldig, maar het levert niet altijd de meest boeiende (of gedeelde) inhoud op. Semalt zijn een heleboel verschillende soorten inhoud die u zowel in tekst- als in niet-tekstformaat (of een combinatie daarvan) kunt produceren, waarmee u uw lezers en betrokkenheid kunt vergroten.

Dit bericht zal vijf inhoudsindelingen en 75 inhoudsideeën beschrijven die op een of meer van die formaten passen. Elk van de onderstaande inhoudsideeën gebruikt een code die overeenkomt met de inhoudsindelingen. Dit, samen met onze Mix It Up Content Planner en de onderstaande infographic, zal je helpen verschillende soorten content op verschillende manieren te produceren.

Nog een laatste opmerking voordat we erover beginnen: U kunt de dezelfde inhoud reproduceren in meerdere formaten voor distributie via verschillende kanalen. Dit bericht bevat bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen en een tool (spreadsheet). Zowel de tool als de grafische checklist aan het eind kunnen afzonderlijk van deze post worden gepubliceerd via andere contentstreams, waardoor deze content meer waar voor je geld krijgt en er meer mogelijkheden zijn om een ​​groter publiek te bereiken.

Vijf inhoudsformaten

Semalt zijn vijf basisformaten die u kunt gebruiken om uw inhoud te creëren en / of te presenteren.

 1. Geschreven (w): Alle geschreven inhoud, zoals een blogpost, tweet, boek, ebook of webpagina-inhoud. Dit is meestal het gemakkelijkste type content dat je kunt produceren, want je hebt alleen een toetsenbord, wat typevaardigheden en de kracht van het brein nodig om je kennis naar de 'pagina' te vertalen. "
 2. Video (v): Aantoonbaar de moeilijkste vorm van te produceren inhoud (of althans om met elke soort kwaliteit te produceren). Met de heropleving van amateur-kwaliteit video die goede tractie op het web heeft gekregen, is de lat voor video relatief laag.
 3. Audio (a): Koop een microfoon en een aantal digitale opnamesoftware en u hebt alles wat u nodig hebt om audiocontent te maken die op verschillende manieren kan worden gedistribueerd. Podcasts maken een comeback, of je kunt zelfs wat livestreaming doen als je wilt.
 4. Afbeelding (i): Met een beetje Photoshop-vaardigheid kunt u eenvoudig enkele fatsoenlijke afbeeldingen maken om te delen. Je hebt zelfs Photoshop niet eens nodig. Fantastische afbeeldingen kunnen worden gemaakt met PowerPoint of met gratis internettools zoals PicMonkey of Canva. Wanneer u echter eenmaal ingewikkelde dingen zoals infographics en andere visuele vormen van uitleg te zien krijgt, wordt het maken van afbeeldingen steeds moeilijker en / of tijdrovender. Maar mensen houden absoluut van infographics.
 5. Tool (t): Dit type inhoud vereist doorgaans specifieke programmeerkennis, afhankelijk van het type tool dat u nodig hebt. Maar het goede nieuws is dat je over het algemeen goedkope programmeurs online kunt vinden om zo ongeveer alles te doen.

75 inhoudsideeën om op te nemen in uw Web Marketing Campagne

 1. Analogieën - w, a - Vind een manier om iets uit te leggen dat mensen moeite hebben het te begrijpen door het in een meer herkenbare context te plaatsen.
 2. Geanimeerde GIF's - i - Zelfs de eenvoudigste animatie kan een leuk deel zijn. Creëer iets dat een punt maakt of mensen laat lachen.
 3. Antwoordvragen - w, v, a, i - Het beantwoorden van vragen is een trefzekere manier om inhoud te maken waar uw lezers geïnteresseerd in zullen zijn. Ze zouden niet vragen of ze het niet konden schelen. Of u nu teambios of bios van belangrijke mensen in uw branche schrijft, dit is een geweldige manier om contact te maken met de interesse van de lezer.
 4. Boekrecensies - w, v, a - Je kunt een behoorlijk sterk gevolg opbouwen door alleen maar boekrecensies te schrijven. Dit is een manier om jezelf te verbinden met andere autoriteiten terwijl je er één op jezelf wordt.
 5. Cartoons - i - Je hoeft niet noodzakelijk een meesterkunstenaar te zijn om een ​​strip te creëren - heb gewoon een goed idee met een geweldige clou. (En op zijn minst een beetje beetje tekenvaardigheid.)
 6. Case Studies - w - Case-studies zijn een geweldige manier om bewijs van een concept of idee te laten zien. Over het algemeen zijn deze geschreven maar hebben een gezonde dosis visuals, meestal in de vorm van grafieken en grafieken, maar zeker niet beperkt tot dat.
 7. Checklists - w, i - Wie houdt er niet van een checklist? Deze zijn geweldig om iemand stap voor stap door een proces te leiden, zodat ze precies weten wat ze moeten doen.
 8. Bedrijfsnieuws - w, v, a - Nieuws is niet de meest opwindende inhoud, maar het kan waardevol zijn, vooral voor mensen in uw doelgroep die up-to-date willen blijven date met uw bedrijf.
 9. Wedstrijd - w, v, a, i, t - Wie houdt er niet van een goede wedstrijd? Hoewel instructies voor wedstrijden meestal in geschreven vorm zijn, kan de wedstrijd zelf content produceren in alle indelingen (bijvoorbeeld wedstrijd voor beste tool, beste video).
 10. Contrarian - w, v, a - Valt de rest van de wereld in het nauw met een bepaald standpunt? Misschien moet je het vanaf de andere kant aanpakken.
 11. Kernwaarden - w, v, a, i - Zijn uw kernwaarden belangrijk voor uw bedrijf? De kans is groot dat ze belangrijk zijn voor bezoekers die op zoek zijn naar redenen om je te vertrouwen.
 12. Creatief productgebruik - w, v, a, i, t - Schrijven over of het hebben van een wedstrijd voor creatieve manieren om uw (of iemand's) producten te gebruiken kan heel leuk zijn en produceren een aantal echt geweldige inhoud en ideeën.
 13. Curatie - w, v, a, i, t - Curatieve inhoud uit andere bronnen is een geweldige manier om geweldige inhoud met minimale inspanning te publiceren. Zoek gewoon naar iets dat iemand anders heeft geproduceerd dat de aandacht verdient. Hoewel de meeste curatoren zich houden aan geschreven inhoud, kunt u inhoud in verschillende indelingen beheren.
 14. Ebook - w - Verander uw expertise in een kort e-boek. Een reeks blogposts of een diepgaande how-to zijn vaak hoofdkandidaten voor inhoud in dit formaat.
 15. Educatief - w, v, a, i - Inhoud kan veel verschillende doeleinden hebben, maar educatieve inhoud levert over het algemeen de meest blijvende waarde op.
 16. Embedded Tweets - w, i - Soms kan een reeks ingebedde tweets een verhaal vertellen of een grote educatieve waarde bieden. Je hoeft alleen maar met het onderwerp te komen en de tweets te vinden en / of te laten insluiten.
 17. Gebeurtenisinformatie - w, v, a, i - Lezers zijn vaak geïnteresseerd in gebeurtenissen die verband houden met hun interessegebied. U hoeft de gebeurtenis niet te hosten, maar u kunt hieraan gerelateerde content produceren.
 18. Afbeeldingen uitleggen - i - Niet te verwarren met infographics (hieronder), dit zijn afbeeldingen die specifiek zijn ontworpen om iets uit te leggen. Ze zijn meestal in de vorm van cartoon-afbeeldingen en geven een visuele verklaring van een complex concept.
 19. Explainer-video's - v - Precies hetzelfde als afbeeldingen van uitleg, alleen met bewegende delen.
 20. Veelgestelde vragen - w, v, i - Veelgestelde vragen, beantwoord in één stuk of in meerdere delen, bieden antwoorden op vragen die uw publiek doorgaans stelt.
 21. Afbeeldingen - i - Afbeeldingen van welke soort dan ook voegen een prachtige visuele flair toe. Of het nu een afbeelding is, een afbeelding met een kleine hoeveelheid tekst of een grafische illustratie, ze kunnen allemaal goud zijn voor bezoekers.
 22. Gastberichten - w, i - Hoewel het altijd goed is om je eigen expertise te delen, is het soms leuk om iets van iemand anders te horen. Laat ze het vuile werk voor de verandering doen.
 23. Gidsen - w, v, i - Lezers houden van een goede gids die uitlegt wat ze moeten weten. Deze kunnen in zowat elk formaat zijn (e-boek, bericht, afbeelding, enz.). Zorg ervoor dat het robuust genoeg is om waarde te hebben.
 24. Gehoste evenementen - w, v, a, i - Het hosten van een evenement kan allerlei geweldige inhoud produceren. U krijgt niet alleen de waarde van de evenementpromotie, maar u kunt er ook voor zorgen dat u inhoud over het evenement genereert terwijl het zich afspeelt of erna.
 25. How-Tos - w, v, a, i, t - Telkens wanneer u mensen kunt uitleggen of laten zien hoe iets goed moet of u de tool voor dat doel kunt bieden, bent u een grote overwinning op je handen krijgen.
 26. Verhalen over Human Interest - w, v, a, i - Verhalen over menselijke interesses kunnen op verschillende manieren worden gepresenteerd. Visuals en video hebben de neiging om de grootste impact te maken, maar korter dan die, tekst en audio werken prima.
 27. Hypotheticals - w, v, a, i - Het geven van hypothetische situaties en uitleggen hoe je daarmee zou omgaan, is een ongelooflijke manier om mensen te helpen leren hoe ze zich moeten aanpassen en oplossingen moeten vinden voor een aantal onvoorziene problemen.
 28. Ideeën - w, a, i - Heeft u een idee voor een tool, oplossing of proces? Vertel het aan de wereld en zie wat ze denken. Wie weet, vindt u misschien dat het al bestaat of krijgt u waardevolle feedback over hoe u het idee kunt omzetten in realiteit.
 29. Infographics - i - Dit is een geweldige manier om een ​​visuele weergave van gegevens samen te stellen. Infographics kunnen worden ingevoegd in een blogpost en / of afzonderlijk worden gedeeld voor blootstelling aan verschillende doelgroepen.
 30. Instructies - w, v, a, i - Instructies verschillen van controlelijsten. Waar checklists u gewoonlijk zullen vertellen wat u moet doen, zullen instructies u vertellen hoe u dit moet doen. Goede instructies maken complexe uitvoeringen gemakkelijk.
 31. Interviews - w, v, a - Mensen vinden het leuk om geïnterviewd te worden. U hoeft het alleen maar in te stellen, de vragen te schrijven en de resultaten te publiceren. Het is niet alleen een goede inhoud, maar de geïnterviewde is vaak bereid om te helpen het te promoten.
 32. Kudos - w, v, a, i - Iedereen vindt het heerlijk om geprezen te worden om hun harde werk. Zoek naar mogelijkheden om iets te zeggen over iets van waarde dat iemand anders heeft geproduceerd, en je hebt geweldige, deelbare inhoud.
 33. Lijsten - w, i - Niet te verwarren met checklists, het schrijven van een goede lijst (zoals deze post) creëert een rijkdom aan waardevolle inhoud en ideeën voor uw lezers.
 34. Live tweets - w, i - Elke gebeurtenis waaraan u deelneemt, kan live getweet worden, waardoor uw evenement meerwaarde geniet voor uw lezers.
 35. Live Stream - v, a - Net als bij tweeting kun je een evenement ook live streamen met video of audio. Of voer eenvoudig een reeks instructies live uit of voer een controlelijst uit voor een andere waarde.
 36. Kaarten - i, t - Kaarten bieden inhoud (of een hulpmiddel) die uw kijkers een interessante visuele weergave geeft die laat zien hoe ze kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Of het nu gaat om een ​​bedrijfslocatie, soorten evenementen of een schat, kaarten zijn geweldige bronnen.
 37. Meme - w, i - Memes worden meestal gedaan in tekst of beeldformaat en zijn een goede manier om een ​​beetje plezier te hebben en tegelijkertijd iets van waarde te bieden. Oh wacht, zijn niet alle memes kaasachtig?
 38. Muziekvideo's - v - Video's vergen nogal wat werk, maar ze kunnen een manier zijn om iets leuks te doen en tegelijkertijd op te merken. Als je er een gaat doen, probeer dan iets van kwaliteit te produceren. Anders, in plaats van waarde te produceren, produceer je onbedoeld gelach.
 39. Nieuws / Persberichten - w - Hoewel dit niet de meest opwindende dingen zijn om te produceren, hebben ze wel hun plaats en waarde. Vooral als je ze gebruikt om een ​​belangrijke prestatie of product te benadrukken. Geen nieuws is slecht nieuws. (Tenzij het IS slecht nieuws.)
 40. Newsjacking - w, v, a, i - Is er iets groots in de nieuwsnetwerken? Zoek naar een manier om dat in uw product of dienst te laten aansluiten en er op te profiteren terwijl het er warm aan toe is. Pas op dat u niet profiteert van rampen. #notcool
 41. Nieuwsbrieven - w - Nieuwsbrieven hoeven niet eens originele inhoud te zijn. Ze kunnen uw abonnees gewoon wijzen op inhoud die al is gemaakt en die ze mogelijk hebben gemist. Het is gewoon een andere manier om je publiek via verschillende kanalen te bereiken.
 42. Opinieposten - w, v, a - Heeft u ergens een mening over? Wie niet? Maar dat is geen reden om de uwe ook niet te laten weten. Breng je gedachten naar buiten voor de wereld om te assimileren zodat ze een eigen mening kunnen vormen.
 43. Origineel onderzoek - w, v, a, i, t - Elke keer dat u uw eigen onderzoek hebt gedaan, zijn er tal van manieren om uw bevindingen te publiceren om de wereld te informeren over wat jij vond. Kies een of alle en haal uw boodschap eruit.
 44. Fotogalerijen - i - Elke gebeurtenis kan op foto's worden vastgelegd en die foto's vormen een geweldige deelbare galerij. Het enige wat je nodig hebt, is een camera.
 45. Foto's - i - Je hebt geen hele galerij nodig om een ​​geweldige foto te delen. Zelfs een enkele foto van een actie of evenement kan ongelooflijke inhoud zijn voor een geïnteresseerde doelgroep.
 46. Plug-ins - w, v, a, i, t - Er zijn tal van manieren om plug-ins voor inhoud te gebruiken. Schrijf, bekijk of toon het gebruik van de plug-in van iemand anders, of nog beter, maak er zelf een en deel deze met de wereld om te gebruiken.
 47. Podcast - a - Podcasting is een andere geweldige manier om ideeën en informatie te verspreiden, en het is vrij eenvoudig te implementeren. Podcasts zijn perfect voor mensen die graag leren tijdens het autorijden of anderszins niet achter een computer kunnen staan.
 48. Polls - t - Iedereen houdt ervan zijn mening te delen en te zien of anderen het erover eens zijn. Enquêtes kunnen een gemakkelijke manier zijn om te zien wat mensen ergens van vinden. En iedereen die stemt, is geïnteresseerd in het zien van de resultaten aan het einde.
 49. Voorspellingen - w, v, a, i - Er is geen tekort aan voorspellingen aan het begin van elk nieuw jaar, maar het is niet nodig om daar op te wachten om voorspellingen te doen van uw eigen. Elk nieuw nieuws geeft u de gelegenheid om te delen wat volgens u zal gebeuren.
 50. Productrecensies - w, v, a, i - Elke ervaring met een bepaald product is het waard om er inhoud over te schrijven. Klanten gebruiken vaak beoordelingen als basis voor het maken van aankoopbeslissingen.
 51. Quizzen - w, t - Quizzen kunnen, net als peilingen, een leuke interactieve tool zijn die plezier en waarde toevoegt aan je publiek. Alles wat je nodig hebt is een onderwerp. Produceer enkele vragen en antwoorden en laat uw lezers een poging wagen om te zien hoe goed ze scoren.
 52. Citaten - w, i - De eenvoudigste quote van een derde partij kan een enorme impact hebben. Gebruik offertes die aansluiten bij wat u doet om short-form inhoud te maken die uw lezers waardevol vinden. Maar kijk de volgende keer rond of u het anders kunt presenteren dan voorheen. Geweldige inhoud in één indeling kan nog betere inhoud zijn in een andere. Laat geen goede inhoud verspillen door deze slechts eenmaal te gebruiken.
 53. Opgenomen inhoud - a - Heb je een geweldige blogpost geschreven? Waarom verander je het niet in een audiobestand dat kan worden beluisterd in plaats van gelezen?
 54. Recensies - w, v, a - Recensies zijn niet alleen voor producten. U kunt een dienst, een evenement of zelfs de inhoud van iemand anders beoordelen en nieuwe inhoud voor uw eigen publiek maken.
 55. Screencasts - v - Heeft u iets dat beter wordt weergegeven dan uitgelegd? Neem een ​​screencast op van wat je wilt laten zien, zodat je publiek het in echte vorm kan zien, in plaats van het in gedachten te moeten zien.
 56. Serie - w, v, a, i - Zoek naar mogelijkheden om een ​​reeks berichten, video's, podcasts of afbeeldingen te maken. Dit is een eenvoudige manier om uw publiek terug te laten komen voor toekomstige edities.
 57. Slide Deck - w, v, a, i - Presentaties kunnen zorgen voor ongelooflijk visuele inhoud of een overzicht voor andere waardevolle inhoud. Of je nu de presentatie zelf deelt of deze opsplitst in een reeks korte berichten of visuals, je hebt een perfecte bron voor het produceren van geweldige inhoud.
 58. Spreadsheet delen - w, i, t - Spreadsheets delen geeft uw publiek de mogelijkheid om met de gegevens te spelen, eigen grafieken en grafieken te maken en uiteindelijk zelf conclusies te trekken.
 59. Verhalen - w, v, a, i - Iedereen heeft een verhaal te vertellen, of het nu het eigen verhaal is of een verhaal dat ze hebben gehoord. Mensen horen graag verhalen die hen helpen zich te verhouden tot een bepaald onderwerp.
 60. Enquêtes - w - Terwijl peilingen meer over meningen gaan, hebben onderzoeken meer te maken met leren van de persoonlijke ervaringen van anderen. Dit kan geen kleine hoeveelheid door gebruikers gegenereerde inhoud produceren.
 61. Testresultaten - w, i - Alle real-world tests die u uitvoert, zorgen voor opwindende inhoud waar uw bezoekers dol op zullen zijn. Of u nu een nieuw hulpmiddel test of de uitvoering van een bepaalde actie, deze resultaten kunnen waardevolle inzichten opleveren.
 62. Testimonials - w, v - Testimonials van tevreden klanten of klanten vormen goede content voor allerlei online kanalen. Hoewel geschreven testimonials het gemakkelijkst te krijgen zijn, presteren videotestimonials vaak het beste.
 63. Theorieën - w, v, a - Terwijl voorspellingen kijken naar het resultaat van iets dat gebeurt, zijn theorieën vaak ideeën die kunnen worden getest om te zien of ze inderdaad waar zijn . Publiceer je theorieën en kijk of iemand erin koopt of een concurrerende theorie heeft om te delen.
 64. Tijdlijnen - w, v, i - Alles wat u doet dat langs een specifieke tijdlijn wordt uitgevoerd, kan worden gepubliceerd als een manier om lezers voor te lichten. Dit helpt hen om hun verwachtingen in overeenstemming te houden met de realiteit.
 65. Tool Reviews - w, v, a - Ik noemde bovenstaande beoordelingen en bevatte tools, maar dit verdient het om op zichzelf een idee te zijn. Mensen zijn vaak op hun hoede voor het uitproberen van nieuwe hulpmiddelen en elke beoordeling die u kunt geven, helpt hen om te bepalen of de tool geschikt is voor hun behoeften.
 66. Tools - t - Heeft u een idee voor een eigen hulpmiddel? Waarom zou je het niet zelf maken?
 67. Topposten - w - Vergelijkbaar met content curation, hierboven genoteerd, is het publiceren van een lijst met topposities een vorm van curatie, maar met een meer specifieke aanduiding. U kunt uw eigen topberichten, topberichten in de sector of zelfs iets actuelers publiceren. Transcripties zijn perfect voor degenen die liever scheren en geen tijd hebben om te kijken.
 68. Door gebruikers gegenereerde inhoud - w, v, a, i, t - Door gebruikers gegenereerde inhoud overschrijdt het spectrum van alle inhoudstypen en is vaak de gemakkelijkst te creëren inhoud. Je hoeft alleen maar uit te zoeken hoe je je publiek kunt laten produceren.
 69. Webinars - v - Webinars bieden een geweldige manier om contact te maken met uw publiek in een klas-achtig formaat zonder het gedoe van het organiseren van de ruimte. Bovendien kan iedereen een rol spelen, ongeacht hun fysieke locatie.
 70. Wat je niet moet doen - w, v, a, i - Net zo belangrijk als mensen laten zien wat ze moeten doen, laat ze vaak zien wat ze niet moeten doen. Dat kan hen helpen rampen op de weg te vermijden.
 71. Whitepaper - w - Whitepapers zijn ongelooflijke hulpmiddelen voor een meer technisch publiek. Hoewel het publiek voor hen beperkter is, is de waarde die ze brengen vaak de moeite waard.

Hoe gevarieerder u bent bij het maken van uw inhoud, des te meer betrokken en geïnteresseerd uw lezers zullen zijn. Semalt droeg ze met tekstpost na tekstpost na tekstbericht. Zoek een andere manier om dezelfde informatie over te brengen. Niet alleen zal dit je uitdagen, maar het kan je ook helpen om content te produceren die veel beter is dan je anders zou hebben gecreëerd.

Het is niet eenvoudig om uw inhoud gevarieerd te houden. Maar als je gaat zitten, plan je de inhoud en organiseer je zodat je (of je team) eraan kunt werken met een vast schema, dan zul je merken dat je niet alleen betere inhoud kunt produceren, maar dat je ook kunt betere inhoud betrouwbaarder produceren .

Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter is president van Pole Position Marketing, een toonaangevend bedrijf voor online marketingstrategieën, opgericht in 1998 en momenteel gevestigd in Canton, Ohio Source .


March 1, 2018