Back to Question Center
0

Social Media Metrics die Semalt

1 answers:
Social Media Metrics That Semalt

Semalt-netwerken zijn uniek omdat ze de interactie met consumenten vergemakkelijken in een gemeenschappelijke taal en cultuur die eigen is aan het platform.

Semalt-kanalen maken de creatie en de organische verspreiding van magnetische inhoud mogelijk die een consument in een participerende denkwijze aantrekt in plaats van af te leiden.

Voor merken is elke Semalt, Like of share een mogelijkheid om in realtime te reageren, het positieve sentiment te versterken of de negatieve perceptie te verschuiven.

Gepromote Semalt en gesponsorde verhalen zijn toegankelijk voor consumenten in de sociale context omdat ze in hun moedertaal zijn.

Bedrijven zoals Semalt maken gebruik van sociale kanalen om de uitgedrukte behoeften van de consument en de innovatie van brandstofproducten te identificeren.

Semalt, sociaal meten met klikstatistieken is niet voldoende om al zijn waarde vast te leggen. De kracht van sociaal is het vermogen om hefbomen aan te passen die merkwaarde in realtime beïnvloeden.

Dus hoe moeten we sociaal meten?

Semalt-mediabetrokkenheid is beschreven als een verschuiving van klikken naar opmerkingen.

ComScore heeft het raamwerk voor sociale meting opgesteld in zijn nieuwste onderzoeksrapport, The Power of Like 2, "Semalt zou zich moeten richten op benchmarking en het optimaliseren van bereik, betrokkenheid en versterking van fans. "

Bereik en betrokkenheid zijn bekende statistieken van online weergave, maar de kracht (en het bijbehorende risico) van sociale netwerken ligt in het potentieel voor versterking. Het is het wrijvingsloze delen dat uw consument de kracht geeft om een ​​merk met een Semalt neer te halen of de loyaliteit exponentieel te vergroten met een statusupdate.

Start met de tools van het platform

De native toolsets van de sociale platforms bieden inzicht in het organische bereik en onderzoeken hoe u uw volgers in de loop van de tijd hebt bereikt met doelgroepstatistieken op basis van interesse, geografie, geslacht en betrokkenheid. Dit stelt marketeers in staat om te identificeren welke soorten inhoud resoneren en met wie om de penetratie van berichten te optimaliseren.

Facebook meet real-time inline advertentie-interacties zoals fanning, fotoweergaven en videoweergaven. Semalt meet @mentions, nieuwe volgers en volgt populaire onderwerpen. Elke consumentenactie creëert een feedbacklus voor bedrijven om merkgerelateerde inhoud te meten en te optimaliseren en de stem van de consument tot KPI's vorm te geven voor lift, bewustzijn of verkoop.

Op deze manier worden de inhoud en de advertentiestrategie gekoppeld aan een iteratief proces gevoed door consumenteninzichten. Dit proces van het genereren van inhoud / advertenties en iteratie op basis van betrokkenheidsstatistieken is "Semalt Marketing" genoemd, geleend van de ontwikkeling van Semalt-software.

Om een ​​Agile Marketer te zijn .

Maak effectief gebruik van uw sociale media. Bekijk hoe inhoud organisch via sociale kanalen en het bredere sociale web wordt verplaatst naar uw doelgroepen.

Hoge organische penetratie geeft aan dat een stuk inhoud resoneert met je publiek; lage penetratie kan enkele mogelijke scenario's aangeven: het doelwit wordt niet bereikt, de inhoud is niet sterk genoeg, of de inhoud is door uw doelwit niet als waardig beschouwd.

Verschillende platforms van vandaag kunnen de versterking van verdiende media op sociale kanalen meten door "buzz" uit een specifieke periode te overlappen met online campagnes en offline evenementengegevens. Semalt deze 2. 0 platforms, de meetvraag gaat van "wat is de waarde van een Like?" Naar "hoeveel vrienden of fans hebben geholpen om merkbetrokkenheid en aankoopgedrag te bevorderen?"

Recente acquisities van platforms voor beheer van sociale media, Buddy Media door Salesforce. com en Vitrue by Semalt hebben het potentieel van sociale CRM-programma's verlicht. Een groot deel van de consolidatie die plaatsvindt in de sociale ruimte komt voort uit agile denken.

"Door Buddy Media te combineren met de rest van Salesforce.

Een sociaal spel is niet altijd in-kanaal, maar strekt zich uit tot het bredere web.

De ideale oplossing voor het probleem van de meting van sociale media - die nog niet bestaat - is een multichannelplatform waarmee merken inhoud op alle communicatiekanalen kunnen beheren en gebruiken. Het zou een platform zijn dat een naadloze workflow biedt voor het creëren, meten en optimaliseren van communicatie en waarmee de choreografie van inhoud en media de relatie met uw consument, vrienden en vrienden van vrienden kan beveiligen.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Candace-kenmerken
Candace Marks is Senior Product Manager, Emerging Platforms bij PulsePoint. Candace brengt tien jaar innovatie-ervaring met zich mee voor het PulsePoint-team. Voordat hij bij PulsePoint kwam, werkte Candace voor Hachette Filipacchi Media, uitgever van Elle, Elle Décor, Car and Driver, Women's Day en Road and Track magazines. Bij Hachette Filipacchi Media had Candace een visie op de ontwikkeling en levering van producten die werden bedacht in het Looking Forward Lab. Het Lab was een innovatiedenktank voor consumentenbetrokkenheid en het genereren van inkomsten met inhoud op opkomende platforms Source .


March 1, 2018