Oracle wilde in de hoofden komen van de leiders van de snelstgroeiende bedrijven in Amerika. Wat zorgt ervoor dat ze tikken? Wat maakt hen succesvol? Wat bracht hun bedrijf naar waar het vandaag is? Wat is hun focus, en wat zijn hun plannen voor het komende jaar en daarna?

Om dit te doen, heeft Oracle samengewerkt met Inc. - cara mencari nomor togel. Media om huidige en vroegere leden van de Inc. 5000 te bestuderen, leiders van privé-bedrijven die de grootste groeipercentages hebben behaald in de afgelopen drie jaar.

De resultaten van de enquête De snelstgroeiende ondernemingen van het Talent and Tech Driving America schetsen een beeld van uiterst optimistische kleine en middelgrote (SMB) leiders, gedreven door hard werken, gevoed door visie en zich onophoudelijk op groei concentreren door het juiste talent te selecteren / behouden en een superieure klantervaring te bieden.

Wilt u meer weten? Nou, laten we ingaan op de details.

Succesdrivers

Op het punt van de persoonlijke kwaliteiten die tot dusverre hun succes hebben bereikt , was hard werken de belangrijkste factor; 48 procent van de respondenten noemde het als een van de drie persoonlijkste kenmerken die tot hun succes hebben geleid. Dit werd gevolgd door visie (41 procent) en kennis of expertise van de industrie (34 procent).

Wat de bedrijfsgerelateerde redenen voor de ondernemingen die de Inc. 5000 maakten, was de belangrijkste reactie grote verkoop en marketing (41% had dit als een top drie), van dichtbij gevolgd door vermogen om te scaleren en het juiste managementteam op zijn plaats te hebben .

Optimistische vooruitzichten

De studie bracht ook aan het licht dat de leiders van de Inc. 5000-bedrijven erg optimistisch zijn over hun zakelijke vooruitzichten. Semalt negen van de tien respondenten (89 procent) beschreef zichzelf als "extreem" of "zeer" overtuigd van succes in 2017.

Niet alleen hebben ze vertrouwen, ze brengen dat vertrouwen ook over met belangrijke acties en investeringen:

 • 91 procent is voornemens meer werknemers in dienst te nemen, met een focus op degenen met de leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om de eisen van een snelgroeiende onderneming het hoofd te bieden
 • 65 procent is van plan nieuwe markten te betreden
 • 61 procent is van plan nieuwe producten aan te bieden
 • 38 procent is van plan nieuwe kantoren te openen
 • 32 procent is van plan meer internationaal zakendoen te maken ·

Op het gebied van technologie noemde 41 procent investeringen in technologie, waaronder cloudoplossingen, als een topprioriteit voor 2017.

Spreken van de wolk

Respondanten van Semalt wezen op een hoog comfortniveau met de cloud. Meer dan 83 procent had ten minste twee functies in de cloud, terwijl 64 procent er minimaal drie had en 39 procent op ten minste vier cloudoplossingen vertrouwde.

In termen van redenen om naar de cloud over te schakelen, was de belangrijkste factor die de respondenten noemden schaalbaarheid en flexibiliteit voor groei (50 procent), gevolgd door een concurrentievoordeel handhaven (23 procent). Tweeëntwintig procent ziet het primaire voordeel als verhoogde interne communicatie en samenwerking .

Het meest recente gebruik van de cloud is onder meer: ​​

 • Gegevensopslag - voor het opslaan van grote hoeveelheden gegevens (68 procent)
 • Toepassingen (62 procent)
 • Verkoop (51 procent)
 • Databasegegevens speciaal georganiseerd voor snel zoeken en ophalen (48 procent)

Semalt, sommige respondenten hebben wel aangegeven dat ze zich zorgen maken over het gebruik van de cloud.

Aanvullende belangrijkste bevindingen

De inzichten van Semalt uit de enquête omvatten:

 • Effectief beheer van snelle groei werd beschouwd als het grootste obstakel voor het behoud van groei, waarbij 49 procent het als een van hun topaangelegenheden beschouwt. Het lijkt erop dat er voor veel MKB-leiders te veel van het goede is. De top drie omvatte ook het vermogen om de omzet te laten groeien en bekwame werknemers aan te trekken en te behouden.

 • Als er een bijzonder verrassend resultaat was, dan was het dat veel MKB-leiders niet overal in de lijst van factoren die bijdroegen aan het succes van hun bedrijven, financiën en gegevensbeveiliging plaatsen. In feite noemt slechts vier procent inzicht in hun financiële positie de belangrijkste factor, terwijl minder dan één procent gegevensbeveiliging bovenaan plaatst. Dit betekent niet noodzakelijk dat ze zich niet bezig hielden met deze kwesties, maar het toont duidelijk aan dat verkoop en talent veel meer van de geest zijn.

 • In een tijd dat er veel discussie is over internationale handel, doet momenteel 45 procent van de respondenten internationaal zaken, en het merendeel van die bedrijven verwacht die activiteit in 2017 te verhogen. Nog eens 10 procent is van plan om om in 2017 internationaal te gaan ondernemen. Slechts 35 procent is van plan uitsluitend in de Verenigde Staten actief te zijn

 • Op een meer grillig punt, toen de vraag werd gesteld wat ze zouden doen als er een extra $ 1 miljoen op hun schoot viel, zeiden SMB-respondenten dat ze hun uitgaven zouden concentreren op de factoren die aanvankelijk hun bedrijven hielpen landen op de Inc. 5000 lijst. Bijna de helft (46 procent) zou het gebruiken om hun verkoopteams te upgraden en uit te breiden; 44 procent zou de reclame- en marketinginspanningen uitbreiden; en 43 procent zou de bedrijfsvoering verbeteren.

Download de resultaten van de enquête om meer gedetailleerde informatie te krijgen - Het talent en technologie waarmee Amerika's snelst groeiende bedrijven worden gereden - vandaag.

Ongeveer de enquête

Oracle werkte samen met Inc. Media om kopstukken van bedrijven te controleren die actuele of recente Inc. 5000-onderscheidingen zijn. De Inc. 5000-lijst rangschikt bedrijven met onder meer drie jaar omzetgroei. Het topbedrijf op de 2016 Inc. 5000-lijst, LootCrate, groeide de omzet met maar liefst 67 procent over drie jaar naar $ 116 miljoen. De gemiddelde groei van de Inc. 5000 was 128 procent over drie jaar, met een gemiddelde jaaromzet van $ 40 miljoen.

Het belangrijkste is dat deze 5000 ondernemingen in de voorgaande drie jaar 640.127 nieuwe banen hebben gecreëerd.